Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
interteni bir katımdaki yeğmimden alıyorum o pc ile oynamak için hamachimi kuracamİtem bugu için en az 2 tane bilgisayarın olması lazım
interteni bir katımdaki yeğmimden alıyorum o pc ile oynamak için hamachimi kuracam
Arkadaşım yanlış bilgilendirilmişsin yada yanlış anlamışsın.Eğer ki 4 gb ramli 2 bilgisayarın varsa o zaman yönlendirme ile bağlayabilirsin.Eğer ki 8 gb veya üstü ram varsa tek bilgisayarda yada serverde sadece patchleri ve portları ayarlayarak bugsuz bir serverin olabilir.Ama bunun tek çözümü de patch değil.İtem bugunu gidermen için 2 tane pc olması lazım exe dosyalarını açmak için .
Refregiondan tabloları kapattınmı kapattıysan bu hatayı alırsın zaten oda normal event acık olmadığı için.Eğer gameserver kapanmıyorsa sorun yok.Oyuna girebilirsin.FAİLED TO INİT LOCAL DATA '' HATASINI BİLEN? GAME SERVER LOG'DA YAZIOR
NULL==pRefFortess
There is no WINTER_EVENT_2009 info!!! is it ok?
bu hataları bilen ?
FAİLED TO INİT LOCAL DATA '' HATASINI BİLEN? GAME SERVER LOG'DA YAZIOR
NULL==pRefFortess
There is no WINTER_EVENT_2009 info!!! is it ok?
bu hataları bilen ?
Arkadaşım yanlış bilgilendirilmişsin yada yanlış anlamışsın.Eğer ki 4 gb ramli 2 bilgisayarın varsa o zaman yönlendirme ile bağlayabilirsin.Eğer ki 8 gb veya üstü ram varsa tek bilgisayarda yada serverde sadece patchleri ve portları ayarlayarak bugsuz bir serverin olabilir.Ama bunun tek çözümü de patch değil.
Refregiondan tabloları kapattınmı kapattıysan bu hatayı alırsın zaten oda normal event acık olmadığı için.Eğer gameserver kapanmıyorsa sorun yok.Oyuna girebilirsin.
Arkadaşım yanlış bilgilendirilmişsin yada yanlış anlamışsın.Eğer ki 4 gb ramli 2 bilgisayarın varsa o zaman yönlendirme ile bağlayabilirsin.Eğer ki 8 gb veya üstü ram varsa tek bilgisayarda yada serverde sadece patchleri ve portları ayarlayarak bugsuz bir serverin olabilir.Ama bunun tek çözümü de patch değil.
Hayır bu epvp deki abdelfettahın yayınlamıs olduğu ve yayınlayacagı patchler.Patchsiz düzenleme var ama bunu paylaşan olmaz.patch derken sqldeki her yeri açmamı?
8 gb tam olarak emin değilim yani 2-3 tane gameserveri aynı anda açtığın zaman kaldırırmı tam emn değilim.Denemedim 8 gb ama 16 gb kesinlikle kaldırıyor.Zararsız o devam.
----------
Olacağını Bilsem Şimdi Gidip 8 gb ram alabilirim. Olur mu ?
regiondakı tablolardan bir kaçı acık ve gameserver kapanmıyor ancak CERT'te kaybolmuyor 10 15dk beklıoyrm gene olmuyor dene olabilir bakarmısın?Arkadaşım yanlış bilgilendirilmişsin yada yanlış anlamışsın.Eğer ki 4 gb ramli 2 bilgisayarın varsa o zaman yönlendirme ile bağlayabilirsin.Eğer ki 8 gb veya üstü ram varsa tek bilgisayarda yada serverde sadece patchleri ve portları ayarlayarak bugsuz bir serverin olabilir.Ama bunun tek çözümü de patch değil.
Refregiondan tabloları kapattınmı kapattıysan bu hatayı alırsın zaten oda normal event acık olmadığı için.Eğer gameserver kapanmıyorsa sorun yok.Oyuna girebilirsin.
Zararsız o devam.
----------
regiondakı tablolardan bir kaçı acık ve gameserver kapanmıyor ancak CERT'te kaybolmuyor 10 15dk beklıoyrm gene olmuyor dene olabilir bakarmısın? sss
---
[sıze=5]çarsıdan cabuk donmussun?[/sıze]teleportlar + sorunsuz teleportla dw ışınlandım
teleportlar + sorunsuz teleportla dw ışınlandım