By_MaSTeRr
Aileden
hamachi kur vps ye sonra hamachi den baglan smc ipsini haamchi yap öle dene.% 100 olur[/QUOTE
oyuna girerken hamachiyemi bağlancaz vds niye aldık o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamachi kur vps ye sonra hamachi den baglan smc ipsini haamchi yap öle dene.% 100 olur[/QUOTE
sadece sen yapıcaksın
hamachi kur vps ye sonra hamachi den baglan smc ipsini haamchi yap öle dene.% 100 olur
zaten hep işin olur burdada susmazsın xs
Bende de aynısı oluyorbıde su smc de load plugıns tıkladımda calısmayı durdurdu dıyo wındows
nesi uzun ya sadice neyden kaynaklanıo olabileceqini sölücen neler böyle ettiqni sölücen sadice ya bende kontrol edcem denıcem ya olay bu olucak sen dırek basından savıosun[sıze=4]
kardes bak dediğin cok uzun iş burda 2-3 yazıyorum bnmsw serverım var ilgieenm lazım..[/sıze]
nesi uzun ya sadice neyden kaynaklanıo olabileceqini sölücen neler böyle ettiqni sölücen sadice ya bende kontrol edcem denıcem ya olay bu olucak sen dırek basından savıosun
neyse anladım ben seni. . Saten koca forumda biri yardm edse şaşarım[sıze=4]
bnmde işlerim cok...bnmde serverım var sorunlarım var bana kim yardım edicek ?[/sıze]
тяуѕα;1645167' Alıntı:Shard,Log,Account kurucam ama OBDC'ye. Yinede yaptım dediğini aynı hata :S
тяуѕα;1645099' Alıntı:ODBC Kurarken sa yı seçtiğim zaman şu hatayı alıyorum ;
Connection failed:
SQLState '28000'
SQL Server error : 18452
[Microsoft][SQL Native Client][SQL Server] Login failed for user 'sa'.The user is not associated with a trusted SQL Server connection.
halledebildiysen bana da anlatır mısınbb
----------
bu sorunu halleden birisi yardım edebilir mi ne yaptıysam olmadı
loader ayarlarını oynayarak dene ve patcherle tekrar patchle bende baska bi sroda öle yaptımaloo burda olanlar sro client geliyo kalıyo öyle dier arklardada aynı oluyo yardım edecek varmı ..........................................................................................................................................................................
sql server > sa ac id : 1234 yap sonra English üstende SRO_VT_SHARD sec ODBC kapat ac tekrar dene
yeni patch gelmiş deniyom
link verırmısn?[sıze=4]
deniyorum.[/sıze]