gfb7
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 12 Mar 2010
- Puanı
- 0
2 tane game server acılmaz ?
Team Viev ile yardım plss Son Ayarlar 2 dk nı almaz takıldım burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tane game server acılmaz ?
Team Viev ile yardım plss Son Ayarlar 2 dk nı almaz takıldım burda
şaudan işim cok...
Bana Biri Yardım Etsin Game Server Certten neden cıkmıyor????
Kardşm sabahta işin coktu anlıyorum senide bi çöz iki dk msn flan ver ekliym müsait olunca bana söylersin takımdım 2 gündür biyerde senin 2 dk da cozebilcene inanıyorum
Cert, Global,Machine,Dowloand,Gatewy,farn,agent,shard acıorm shard certi bi kaç saniye snra kayboluo ancak game serveri acıorm 25 dk bekledm hala cert problem nerdedir?
nasıl çıkmıyor ?
Bilemicem denemen lazımsadece janganı açık bırakıp , virtual pcden 2. bir game server açsak olmaz mı acaba ?
Cert, Global,Machine,Dowloand,Gatewy,farn,agent,shard acıorm shard certi bi kaç saniye snra kayboluo ancak game serveri acıorm 25 dk bekledm hala cert problem nerdedir?
[sıze=5]kurdum ancak eksıgım olabilir[/sıze][sıze=4]
ııs kurdunmu ?[/sıze]
[sıze=5]kurdum ancak eksıgım olabilir[/sıze]
Benimde Kurdum Herşeyi gameserverla shard manager cert te Team Versen 2 Dkda çözersn ama işn var herşey doğru sadece kontrol etcen bi hata yapmışmdr biyerde uğraşcağın bişey yok fazla gözden kaçmış bi hata vardır
nasıl çıkmıyor ?
----------
resim varmı ? sorunun ?
mustafa hazır burdayken bi bakarmısın ya swyi kurdum ben ve dier oyuncular giremiyor swye sro clientde kalıyo nasıl düzelticem ?
BAK AYNI BÖYLE KALIYOR 30DK BOYUNCA RESİMDEKİ GİBİ
Filazillada kurman lazım
FileZilladan kurman lasım derken?BAK AYNI BÖYLE KALIYOR 30DK BOYUNCA RESİMDEKİ GİBİ
http://imageshack.us/photo/my-images/26/svsdvds.png/
Nerden ? sql ?
SR_GameServer kapat ;
DW icin "Wester China" 2 onu 1 yap.
olmadı ne yapcaz ya
media pachdan ip : 127.0.0.1 yapıcaklar laoderdan hamachi ip yapıcakalr ve g.duvarını kaldır
BAK AYNI BÖYLE KALIYOR 30DK BOYUNCA RESİMDEKİ GİBİ
http://imageshack.us/photo/my-images/26/svsdvds.png/
----------
Game Server Kapanmıyor Ancak Nedense GameServer'dekı Certte kaybolmuyor qene de olmusmudur yane?
bundan sonra kapanmıyorsa olmus demektir..
"SR_ShardManager is initialized successfully" yazıor
Game Server Kapanmıyor Ancak Nedense GameServer'dekı Certte kaybolmuyor qene de olmusmudur yane?