By_MaSTeRr
Aileden
ro Çözüm Bu Değil
sen çözdünmü ?=
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ro Çözüm Bu Değil
onu kısıtlayan bişey olmaz olsa bile dosyaları açınca veri tabanına bağlanmaz anlata bildimmi??
ilk kullandığım veri tabanı msacces 2. mysql 3. ise mssql 4. ise mssql de root yok root mysql için geçerlidirmysql Kullandın mı hiç veya php csharp dil bilgin warmı istedigin tabloya istedigim erişimi werir bunu root olarak girip yapman lazım ole kullanıcı yaratarak olmuo bu is
+
item aldınızmı dc verior diosunuz serverlardaki hataları atsanıza bizde görek
ilk kullandığım veri tabanı msacces 2. mysql 3. ise mssql 4. ise mssql de root yok root mysql için geçerlidir
5. ise altta resimli
Nekadar ilerleme Kaydedersem Paylaşıcağımı daha önce söylemiştim.Arkadaşımızın Dediği Ve Gameserver'ın Bize Söylediği Hata Shard>Programmability>Stored Procedures>(Hata Veren Move Item Ve Add,Sell İtem prosodürleri Burdadır)
oyundan atma ile alakası yok bunların arkadaşın teki diyordu bu item olayı userden kaynaklanıyor bende kaynaklanmadığını gösterdim
bunları yapınca oyundan atma çözülüyormu ?
kimdese eksik değil sadece yanlış kodlanmış.Bu bahsettiğin prosedürler kardeşim nerde bulunuyor bizde sanırım tamamen eksik
oyundan atma ile alakası yok bunların arkadaşın teki diyordu bu item olayı userden kaynaklanıyor bende kaynaklanmadığını gösterdim
----------
kimdese eksik değil sadece yanlış kodlanmış.
neden??database ni verirmisin ?
Billing Server is dead mı?billing server biri bunun için tam anlatım yapsa güzel olur bedede çıkdı gene
iyimisin sen??? en baştan beri prosedürler diyorum kimse takmıyorki veri tabanını mysql çevirmen imkansız.item atınca dc veriosa server delete yapamıo yani is yine sa bitior
+ database wersionu 2000sql server ile olusturulmus japon sw filesla ugrasmıslar bilir
+ odbc ile baglanıo acaba mysqlle atsak database baglatabilirmiyizki??
iyimisin sen??? en baştan beri prosedürler diyorum kimse takmıyorki veri tabanını mysql çevirmen imkansız.
iyi o zaman sen yere bişey at sonra game server a bak.deneriz diom senin derdin ne asıl prosedürle ilgili bisi yok olum program delete yapamıo ya tablo hatalıdır yada sa ya silme izni yoktur
arkadaşlar xtrap ta hata veriyor nasıl yapıcam lütfen söyleyin ya ben item bug konusunda bişey yaptım ama deniyemiyorum xtrap hatası var lütfen ya
----------
hangi clienti kullanmam gerek bi yardım edin ya
sen bi bana xtrap ya açılmıyor yada hata veriyor neden bi yardım et bende sana yardım ederimMustafa item bugunu halletmiş biz yapamıyoruz şimdide yardım bile etmiyor.Yokmu bi yardım edecek şu zıkım item bugu hakkında.