yakishiklee
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 27 May 2010
- Puanı
- 5
arkadaşlar loader linkini birisi verebilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar loader linkini birisi verebilirmi[/QUOT
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! al kardesim ^^
bide tersini dene bloody client ve grind mediaBeyler oyuna gırıyorum 1 dk sonra dc yıyorum sebebı nedır.. ( client olarak grındroad, medıa.pk2 olarakda Bloody nın medıa.pk2 sı )
nerde olduğunu bilselerde nasıl düzelticeklerini bilmiyorlar.
Eminimki Bu forumda Onların Yerlerini Bilmeyen,Sorunun Ordan Kaynaklandığını Bilmeyen Kişi Sayısı Çoktur
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! bunu indir C/inetpub un icine at sonra DBConnect e gir onu ayarla ...Beyler oyuna gırıyorum 1 dk sonra dc yıyorum sebebı nedır.. ( client olarak grındroad, medıa.pk2 olarakda Bloody nın medıa.pk2 sı )
Çözümünü bilen yardımcı oLsun benımde öyle.. Ayrıca tekrar yaptıqımdada gameserver kapanıyor neden olabilir herşey oluyor succesful dedımı kapanıyor ayrıca ram i de kontorl ettm 2gb remim war 1.82Gb Performansda kapanıyor:Sişte buda ss'si
beyler benim herseyim sorunsuz acılıyor fakat gameserverdeki cert yazısı bir türlü kalkmıyor 1 saat bekledim !!
2 gb ramla bence hic ugrasma ...Çözümünü bilen yardımcı oLsun benımde öyle.. Ayrıca tekrar yaptıqımdada gameserver kapanıyor neden olabilir herşey oluyor succesful dedımı kapanıyor ayrıca ram i de kontorl ettm 2gb remim war 1.82Gb Performansda kapanıyor:S
ugrasırmı ugrasır sanane yardımcı olucaksan ol olmucaksan konusma !!! :S2 gb ramla bence hic ugrasma ...
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! bunu indir C/inetpub un icine at sonra DBConnect e gir onu ayarla ...
artik istesende yardimci olmam buna emin ol ..ugrasırmı ugrasır sanane yardımcı olucaksan ol olmucaksan konusma !!! :S
sorun degil
cok saol kardesım
mesela herkes ^_^item bugunun cozumu var isteyene soyleyebilirim
item bugunun cozumu var isteyene soyleyebilirim