Arkadaşlar boşuna uğraşıyorsunuz!Bazı insanlar var ki insan dediğimde kendimden utanıyorum.Hani bazıları 5k plzz 10k plzz diyor ya, onu geçin hadi pvp de kaybetti diye guildini cağıran yada küfür edenleri de geçin, taxi de parayı alıp partyden atanlarıda geçin "Helios" serverında öyle bir kansız var ki, belki başkaları da var ama ben bilmiyorum, adam 30 yaşlarında evli, yazık kızı vefaat etmiş başı sağolsun, internet kafe sahibi.Skype üzerinden ölü kızı üzerine yemin edip char çalan birisinden bahsediyorum, ayıptır söylemesi karısının adını tüm server biliyor, her gün hiç duymadığım küfürler görüyorum globallerde adamın karısına, adam o kadar bağlanmış ki oyuna ne şeref kalmış ne haysiyet.Bir insan nasıl ölü kızı üzerine yemin edip hırsızlık yapar?Karısına küfür ediyorlar hiç mi gurur falan ne bileyim birşey yapmaz ya?Bu oyun insanı ne hale sokuyor ya?!Bu senin açtığın konunu asıl sorunu ne biliyor musun?Bazı "insancıkların" oyuna gereğinden fazla değer vermesi, cebinde 30 lira varsa 15 lirasını oyuna yatırması, oyunda en iyi olmak istemenin yarattığı bir hırs.Bizim milletimiz bu kadar zayıf değil.Lütfen herkes, hepimiz bir şey yapmadan önce, bir karar vermeden önce sadece kendi açımızdan değil çevrenizdekiler açısından da düşünelim.