Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almak istedigimiz ürünü yazmak şart mı ?
Para yatırmak için yaş sınırı var mı?
Teşşekkürler şimdi gideceğim sorun yaşamammak istiyorumpara yatırmak için yok fakat çekmek için 18 yaşını doldurmuş olmk gerekiyor :eat:
Bilinmesi Gerekenler
1-)Size en yakın PTT şubesine gidiniz.
2-)Vezneden posta çeki havele formunu isteyiniz.
3-)Formu doldurduktan sonra, havale ücretiyle beraber yatıracanız miktarı veriniz.
4-)Makbuzu alın(bunu kaybetmeyin silki aldıktan sonra atabilirsiniz) sonra eve gidip site ile anasayfa üzerindeki Satış Destek Hattından iletişime geçin...
NoT :Arkadaşlar akşam 17:00 da işlemler sona eriyor ve öğlen de yemeğe gidiliyor. 12.30 / 1.30 arası 1 saat yemek molası var.Bunada dikkat etmelisiniz !!!
NoT2: Size en yakın PTT adresini öğrenmek için tıklayın ..
..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..
NoT3: Bazı PTT Şubelerinde cep yada ev telefonu numaranızı istiyorlar.Bu numarayı sadece parayı gönderdiğiniz kişi görebilir.Ailenize haber verilmez korkulacak bir durum değildir
1-) Yeni Posta çeki Havale Formu
image
2-) Yeni Ücretlendirmeler
0,01 TL'den 100,01 TL'ye kadar 1,50 100,01 TL'den 250,01 TL'ye kadar 2,50 250,01 TL'den 500,01 TL'ye kadar 3,50 500,01 TL'den 1.000,01 TL'ye kadar 5,00 1.000,01 TL'den 5.000,01 TL'ye kadar 7,00 5.000,01 TL'den 10.000,01 TL'ye kadar 8,50 10.000,01 TL'den büyük 10,00
3-) SilkroadMaX Posta Çeki hesap numarası
Banka Adı : Ptt Bank
Hesap No : 5694261
Şube : ANKARA - Sincan / Sincan
Hesap Adı : Ümit DURSUN
Hesap Tipi : TL (Türk Lirası)
para yatırmak için yok fakat çekmek için 18 yaşını doldurmuş olmk gerekiyor :eat:
PTT para yatirdikran sonra siz nasıl silk yükliyiceksiniz sizi nerden bulcaz?
Alıcının adresini yazmıyormuyuz ?
1.Havale Forumu eski değil hatta şuan ki yani yenilenmiş olan.havalede 300tl paraya su an ne kadar havale ücreti ödeniyor bu resimdeki ptt forumu cok eski
Zaten bilmiyordum nasıl yollıcağımı kağıtında bi anlamı olmadı adama hesap noyu söyledim gönderdim bide kendi tc nomuMerkezi yerlerde bu sisteme geçtiler bende bartının köyünde para yolladım orada eski kağıtlar bitmediğinden eski kağıtları kullanıyorlarmış aydın sanada öyle bişey denk gelmiş olmalı
DaRěDěviL;626311' Alıntı:Tc kimlik no 18yaşından büyük olmasımı gerekiyo