Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:Syok olm erdo kesin şizofren
Hayırlısı be.muğla valiliğinin önünde 6 kişiye teklif ettim güzel bir serenat ve 3 tl lik bir taç hazırlamıştım fakat elim boş döndüm ve arkadaşlarıma madara olmuştum
Hiç yoktan o cesaret var. onu yapamayanlar bile var.muğla valiliğinin önünde 6 kişiye teklif ettim güzel bir serenat ve 3 tl lik bir taç hazırlamıştım fakat elim boş döndüm ve arkadaşlarıma madara olmuştum
lan hem yaz hem bu video yine eridik arkadaş
Sarışın mavi gözlü kız olsun sabah-akşam her yere götürürüm dünyanın dört bir yerinde 3 er 5 şer sarışın,mavi gözlü kızları götürenler var ben niye onlardan biri olmayayım ?amacsız kardeşim
2-3 sene sonra hakan ile polonyaya gidiyoruz, gelmek istermisin? Ben orda sevdiğim kız ile evlenicem sanada ayarlarız birşeyler.Sarışın mavi gözlü kız olsun sabah-akşam her yere götürürüm dünyanın dört bir yerinde 3 er 5 şer sarışın,mavi gözlü kızları götürenler var ben niye onlardan biri olmayayım ?
(uçak kazası 45 ölü 210 yaralı)2-3 sene sonra hakan ile polonyaya gidiyoruz, gelmek istermisin? Ben orda sevdiğim kız ile evlenicem sanada ayarlarız birşeyler. :d
Teşekkürler fakat daha çok macaristan ve ispanya ile ilgilenmekteyim2-3 sene sonra hakan ile polonyaya gidiyoruz, gelmek istermisin? Ben orda sevdiğim kız ile evlenicem sanada ayarlarız birşeyler.
Teklif var ısrar yok.Teşekkürler fakat daha çok macaristan ve ispanya ile ilgilenmekteyim
Ya gönder gelsin bende merak ettim.Kızdan nasıl öpücük alınır var da şimdi koysam ramazan'da milleti günaha sokarım ispis İsterseniz bir bakın ama denemeyin,
Gönül isterdi gelelim hem bu önemli anında yanında olalım hem de gezelim görelim Polonya'nın güzelliklerini ama nasip ya :/Yurt dışı bir başka ben bunu bilir bunu söylerim uleeeyn.
NOT: 2-3 sene sonra polonyaya gitmeyi düşünen arkadaşlar isimlerini bana yazdırabilirler. Gelenleri nikah şahidi yapıcam.