GeCeBeK4iSi
Üye
arkadaşlar bende koruma yoktu ve çhara giremiyorum şifreyi kabul etmiyor oyunda gözüküyorum ama oyunda değilim benim gibi olan arkadaşlarıma sordum aynı sorun onlardada var düzelirmi ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende koruma yoktu ve çhara giremiyorum şifreyi kabul etmiyor oyunda gözüküyorum ama oyunda değilim benim gibi olan arkadaşlarıma sordum aynı sorun onlardada var düzelirmi ???
sana dediğim bişi yok yanlış anlama sözüm crazy e çharın çalınmış diyor ya o yzdenBildiğinizi Okumaya Devam Edin Birşey Demiyorum
Ama koruma olmuyor ki .. iice b.k ettiler oyunu ya . .
saol kardes eline sağlık .
Kardeş ben msn korumasını yanlış yaptım msn değiştireblirmiyim?
çharım çalınmış cidden gözümle gördüm adam pwp yapıyor :S qeri alamazmıyım ?
mail koruması yoktu :S
alakası yok bendede mail koruma yok senin char çalınmışoyuna giremiyorum arkadaşım mail koruması olmayan çharlara böyle yapıyor anlatamadım galiba yani çharın çalındığı filan yok ama oyunda gözüküyor bi benimde değil herkesin böyle
Uyelige msj gelmedi tekrar yolla dedm gene gelmedi :S Napıcam
bak hemen öğrenmek için joymaxa gir forgot your ıd and passworda tıkla resimde gördüğün karakterleri yaz altda user ıd sorucak ona tıkla ardından check yap eğer email sorarsa çalan kişi koruma koymuş email sormazsa gizli yanıt sorarsa yaz password oluştur yeni ardındanda bi tane email koruma koy çalmamaları için.mail koruması yoktu :S
Nolcak smdi ben yapamadım carn bilgileri kimse bilmior ama ynede calarlarmı ?Ewt arkaşlar Joymax Mail Göndermeyi Kapatti.