• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Sitemizde Satılmasını İstediğiniz Ürünler ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deepblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RapidShare - Hotfile - FileServe - FileSonic - Netload ... Upload Sitelerine Premium Üyelik Satışı ?

Bu fikre kesinlikle katılıyorum ama Rapid satılmaya bilir çünkü eskisi kadar talep edilmiyor ancak öbür firmalar özellikle şahsen Hotfile premium'u alan biriyim devamlı ki sitemizde satılmasını da isterim ümit bey'i de çok zorlayacağını zannetmiyorum alım satım fiyatlarında kar etmesi de kolay olacaktır diye düşünüyorum. Bir de burası yeri olmayabilir ama ödeme seçeneklerine cepten ödeme olanağı sağlanırsa şahsen inanılmaz şekilde rahatlayacağım ümit bey bunu yapma şansınız var mı acaba yani sistem ne kadar zorludur nedir bilgim yok ...

Mobil ödeme sistemi bizim şuanki durumumuzda imkansız denilebilecek derecede zor bir durum o yüzden onu düşünmüyoruz.

Hotfile pre satışlarına başlanabilir, bu öneriyi değerlendireceğim.

Mobil ödeme sistemi bizim şuanki durumumuzda imkansız denilebilecek derecede zor bir durum o yüzden onu düşünmüyoruz.

Hotfile pre satışlarına başlanabilir, bu öneriyi değerlendireceğim.
Gerçekten Hotfile premium üyelik satışı olursa almayı düşünüyorum bende :)

İsrodaki gibi fiyatlar olursa hatta daha az:D ben sürekli alırım

Mesaj sayım 1000 oldu yeni rütbem hayırlı olsun:D:D
Bence İsrodanda Ucuz Olacak Mcsro ya Baktıgımda 100m 2$ Diyordu Ocean da Universal 1.5$ Ümit Abi Nerden Alıcak Bilmiyorum Ama Alıcı Olacak Forumda Baya Kişi Csro ya Merak Saldı :)

Başlayacağım ama adım gibi eminimki alan kişi sayısı 2 yi geçmeyecektir.

Ümit abi, hatırlarsan FlagShip VIP'e de öyle demiştin... Şu an en az 15 kişinin aldığına eminim ben :) Gold satışı olursa neden almayalım ki ? Silk alıp golda çeviriyoruz, böylece hem silk hem de gold alırım(z). Şahsen ilk müşterin ben bile olurum ümit abi, eminim ki goldu satacaksın, hatta stok bile tükenebilir :) 100m = 2$ = 3,05 TL (20.12.2010 - 09:16 Dolar kuru= 1.5273) Ümit abi, başla bence gold satışına, hatta sadec goldla kalma item, pow-lvl, sp farm, char satışına bile başla... (Yani David'in sağladığı tüm hizmetleri sen de sağla) :)

----------

Ps: Bizim swde 100m = 1,5$ = 2,29TL Ümit abi, sen buna kendi kârını koy, 100m 5TL'den sat bence :D Hemen alınır...

Son düzenleme:
Csro da gold satılabilecek ve Türklerin en çok oynadığı serverlar hangisi ? (Universal hariç)

Snowy Latitude. Orda da oynayan bir çok türk var abi...

----------

Csro da gold satılabilecek ve Türklerin en çok oynadığı serverlar hangisi ? (Universal hariç)

Bu arada, Universal da Türk swsine döndü ha :) Tüm Türkler orada nerdeyse :D Bunun kötü bir yanı var tabii... Mesela bugün bir alman, durduk yere pk bastı... Anlayan anladı...!

Geri