Csro gold olsa bu kadar çok oyuncu varken çok satılır ama ne yazıkki yok
Başlayacağım ama adım gibi eminimki alan kişi sayısı 2 yi geçmeyecektir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Csro gold olsa bu kadar çok oyuncu varken çok satılır ama ne yazıkki yok
RapidShare - Hotfile - FileServe - FileSonic - Netload ... Upload Sitelerine Premium Üyelik Satışı ?
Gerçekten Hotfile premium üyelik satışı olursa almayı düşünüyorum bendeMobil ödeme sistemi bizim şuanki durumumuzda imkansız denilebilecek derecede zor bir durum o yüzden onu düşünmüyoruz.
Hotfile pre satışlarına başlanabilir, bu öneriyi değerlendireceğim.
bende alırımŞahsen Csro gold satışı başlasa , ben alırım ...
Ümit Abi Csro Gold Fiyatları Çok Pahalı Olmassa Oynayan Herkesin Alacagını Düşünüyorum.Başlayacağım ama adım gibi eminimki alan kişi sayısı 2 yi geçmeyecektir.
İsrodaki gibi fiyatlar olursa hatta daha az ben sürekli alırım
Ümit Abi Csro Gold Fiyatları Çok Pahalı Olmassa Oynayan Herkesin Alacagını Düşünüyorum.
Bence İsrodanda Ucuz Olacak Mcsro ya Baktıgımda 100m 2$ Diyordu Ocean da Universal 1.5$ Ümit Abi Nerden Alıcak Bilmiyorum Ama Alıcı Olacak Forumda Baya Kişi Csro ya Merak Saldı
İsrodaki gibi fiyatlar olursa hatta daha az ben sürekli alırım
Mesaj sayım 1000 oldu yeni rütbem hayırlı olsun
Evet bende baktım 100m için 20tl harcıyacağımıza 9-10 tane 100m alalım ümit abiden daha iyi
Bence İsrodanda Ucuz Olacak Mcsro ya Baktıgımda 100m 2$ Diyordu Ocean da Universal 1.5$ Ümit Abi Nerden Alıcak Bilmiyorum Ama Alıcı Olacak Forumda Baya Kişi Csro ya Merak Saldı
Ben Şuan Oğuza PLvL i Verdim Yapıyor Şuan Char +50 İsro daki Charı Sattıktan Sonra Büyük Planlarım Var :ko
Evet bende baktım 100m için 20tl harcıyacağımıza 9-10 tane 100m alalım ümit abiden daha iyi
Başlayacağım ama adım gibi eminimki alan kişi sayısı 2 yi geçmeyecektir.
Ümit abi Bu csro için alınan silkler saten reverse ile gold'a çeviriliyor ve çok pahalıya maal oluyor ve csro için silk satan bi siteyi göstersem 1ayda kaç silk alındığınaBaşlayacağım ama adım gibi eminimki alan kişi sayısı 2 yi geçmeyecektir.
Eagle,King peak,OceanCsro da gold satılabilecek ve Türklerin en çok oynadığı serverlar hangisi ? (Universal hariç)
Csro da gold satılabilecek ve Türklerin en çok oynadığı serverlar hangisi ? (Universal hariç)