pureLove
Died Count tan bakacağımı bende biliyorum kardeşimde, bu pro sadece 1 çarın uploadını yapıyor, öbür ptden haber alamıyorum )
Her chara ayrı Face aç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Died Count tan bakacağımı bende biliyorum kardeşimde, bu pro sadece 1 çarın uploadını yapıyor, öbür ptden haber alamıyorum )
Her chara ayrı Face aç
Olmuyor yapamadım
Ben 3 tane çar kasıyorum 3 ündende bana mesaj gelmesini istiyorum bu olabilirmi ? .. pencere ismini değiştiricek bi program varmı ?
Link güncellendi geç oldu kusurabakmayınBotzilla link ölü .s
Win7de tam yeki ayarlarıyla çalıştırmayı deneyin..selam bugun denedim ancak birtürlü bilgileri getiremedim sbot var ve windows 7 kullanıyorum etkilermi?yardım için şimdiden teşekkürler
Not:Settings bolumunden bir turlu bilgileri getiremedim return vs. kullandım resetledim ancak olmadı
Ben 3 tane çar kasıyorum 3 ündende bana mesaj gelmesini istiyorum bu olabilirmi ? .. pencere ismini değiştiricek bi program varmı ?
BOt Zilla Acılıyor Ama Bu Acılmıyor Neden Lauch Diyorum BekliyoM BiŞi CıkMıYoR 2 Gün Önce Oluyodu??
Sunucuda problem var düzelteceğim...
EvTT xDAktuğ abi ellerine sağlık güzel bir şey olmuş. Program direk benim duvarıma mı yazıyo ? anlayamadım orasını.
Bu tarz programların herkese faydası olmasını isteriz.Bu yüzden sizlerdede çalışması mutluluk verici
Akut Botzillanın Scial botting kısmından yararLanmak isitiyorum fakat Social bottingin üstüne geliyorum LAUNCH diyorum Social bott acılmıyor ?