Cottonmouth
Var ama yarın şimdi işim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
ListBox1.Items.Add(TextBox1.Text + TextBox2.Text)
End Sub
Private Sub ListBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListBox1.SelectedIndexChanged
Label3.Text = ListBox1.SelectedItem
TextBox3.Text = ListBox1.SelectedItem
End Sub
End Class
K. bakma basit bi kod ama bulamadım. buton tıklatma kodu ne ? timer'ın içine yazıcamda ?
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
msj()
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
msj()
End Sub
Private Sub msj()
MsgBox("OK")
End Sub
K. bakma basit bi kod ama bulamadım. buton tıklatma kodu ne ? timer'ın içine yazıcamda ?
Yok Olmadı. Dediğini Ben De Yaparım Aslında.
Diyorum Üstüne Geldiğinde Mesela :
İlk Olarak 1.TextBox 'a Nihat DOĞAN - 2.TexBox'a 30 Dk Önce Çıktı Yazıyoruz.Sonra;
Nihat DOĞAN 'nın Üstüne Tıkladığında Textbox ta 30 Dk önce çıktı. yazmasını diyorum.
??????Bugün ilgilenemedim pek çok yoğunum ve yorgunum k.bakmayın yarın erken evde olucam ilgilenicem inş.