• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

vSRO 1.188 Server Files & Database & Client

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
1zqsi10.jpg

Selamun Aleyküm!
Paylaşıldığından beri popüler bir konu haline gelen vSRO konum ile tekrar karşınızdayım.

Arkadaşlar aradan uzun zaman geçti biliyorum ama hala vSRO filesler ile uğraşan insanlar var.
Bende sizlere yardım amaçlı bu eski konumu tekrar kullanılabilir hale getirmeye çalıştım.

Hatırlayalım acaba bu paylaştığım files ve databasenin özellikleri nelerdi?

maxayrac2.png

Gelelim server fileslerin özelliklerine;

- Agent server xtrap nedeni ile xtrapsız agent server ile değiştirildi.

- Gateway server sabit ip'si olmayan arkadaşlar için fixlendi giriş yapmak için databaseye ip girme gibi bir derdiniz kalmıyor.

- Gameserver'deki ''Quest:RaiseEvent'' hatasının çözümü için gameserver değiştirildi, rateler fixlendi ve green book kaldırıldı. (
'ya teşekkürler)

- Data klasörünü boş bıraktım siz kendi kullanacağınız clientin datasını çıkartıp fileslere atın.

Sıra geldi database'nin özelliklerine;

- ShardManager'in işlemi azaltıldı, yani log kayıtları olmayacak.
- İtem bugu düzeltildi.
- Capture flag düzenlendi, çalışmakta.
- Eksik tüm tablolar eklendi.
- Attack petleri açınca dc problemi oluyordu düzeltildi.
- Karakter Silinmeme sorunu düzeltildi.
- Dare Devil, Ghost Cut Blade ve Fire Shield gibi skillerin uplanma ve vurma sorunları düzeltildi.
- Honor Rank düzeltildi.
- Smc Ban özelliği düzeltildi.
- Forgetten World düzeltildi.
- İtemlerden alınan veri miktarı azaltılarak silah değişmedeki gecikme fixlendi.
- Pill bugu düzeltildi.
- Smc İtem editleme düzenlendi.
- Fortress War düzeltildi.

maxayrac2.png

12.09.2017: İlk Düzenleme

- İtem Mall DC problemi düzeltildi.
- 0 notice Fixlendi.
- Eksik Avatarlar İtem Mall'a Eklendi.
- GM Setlerinin Pickup ve Sell Özellikleri Açıldı.
- Legendary Weapons'lar Oyuna Eklendi.
- Hatalı ini dosyaları düzeltildi.
- Magic Cube'ler satıştan kaldırıldı.
- SHARD, LOG, ACCOUNT sıfırdan backup alındı.
- Server Files baştan yüklendi.
- Tüm Haritalar Açıldı.

(Database ve Client version 1.191 siz clientinizi açtığınızda otomatik patch atıcaktır.)

maxayrac2.png

Sıra geldi İndirme Linklerine;

Client Alternatif: vSRO Client

Client Şifresi: BurakYoğun

maxayrac2.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
- İtemlerden alınan veri miktarı azaltılarak silah değişmedeki gecikme fixlendi.

şunun çözümünü joymax'e bug report olarakta gönderde isro oynanmıyor :D

Son düzenleme:
Burak güzelkonu eline sağlık,senin bu paylaştıklarını kullanarak clienti tamamen ingilizce yapmış olurmuyuz ' Questler,Skiller,NPC Isımler,ItemÖzellikleri ve isimleri vb.'

Files virüslü' Win32:RmnDrp ; VBS:Agent-KZ [Trj]

Peki bende neden güvenlik duvarı tarama yaptığım da herhangi bir uyarı vermiyor, belki virüslü gösterebilir ama bir zararını görmedim.

Belki agent server yada gateway'ı değiştirdiğim için olabilir bu virüs.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Peki bende neden güvenlik duvarı tarama yaptığım da herhangi bir uyarı vermiyor, belki virüslü gösterebilir ama bir zararını görmedim.

Belki agent server yada gateway'ı değiştirdiğim için olabilir bu virüs.

Bulaşıçak bir virüs olduğu için söyledim. istersen Daha temiz bir files yayınlarsan çok daha iyi olur.

Bu arada F10 Dc Sorunu Var Query vardı onu denedim ve işe yaradı.
Teşşekür Ederim Paylaştığınız için.

eline sağlık bu itemlerin alındıgında satılan fiyatı var diyelim ben 1 gold 11 dg weapon koydum fakat npc den alıp satarken 2.5m istedi bu 2.5 m nasıl 1 gold yapabilrim ? yanı alırken 1 gold satarkende 1 gold yapabilrim ?

eline sağlık bu itemlerin alındıgında satılan fiyatı var diyelim ben 1 gold 11 dg weapon koydum fakat npc den alıp satarken 2.5m istedi bu 2.5 m nasıl 1 gold yapabilrim ? yanı alırken 1 gold satarkende 1 gold yapabilrim ?

İtem fiyatlarını databaseden dbo._RefPricePolicyOfİtem media'danda refpricepolicyofitem.txt'düzenleyebilirsin. :)

anlamadınki dostum beni bn de biliyorum refpriciden düzeltildigini fakat itemi 5 golda aldın ama 5 golda satamıyorsun bunu nası yapabilirim diyorum.

Dostum Hata Alıyorum DB De Problem Var Foto Atayım Kısa Ozet Olarak
kultb.png

Diğeri Cok Hızlı Acılıp Kapanıyor Onun SS aLAMADIM

Dostum Hata Alıyorum DB De Problem Var Foto Atayım Kısa Ozet Olarak
Diğeri Cok Hızlı Acılıp Kapanıyor Onun SS aLAMADIM

Ben kendim burada paylaştığım filesleri kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum, ServerEvent kısmı gereksiz bir hata sadece, o gibi hataları düzeltmedim düzelttiklerimi konu başında belirtmiştim. :)

Eğer .exeleri açarken birden kapanma oluyorsa ini ve cfg ayarlarınızı düzgün yapın. :)

Geri