concon123
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Eki 2013
- Puanı
- 3
kendi pc me server kurmak istiyorum bilgisi olan kişiler burak.konrat@gmail.com dan bana ulaşabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle merhaba arkadaşlar, server kurulumda hangi dosya inecek hangisi değişecek gibi kafaları karışan bir çok arkadaş bulunuyordu, bu yüzden bende kendi kullandığım server files ve databaseyi paylaşıyorum. Filesler içerisinde smc, iniler herşey eksiksiz bulunuyor, sizin yapmanız gereken ini ve cfg dosyalarını kendinize göre düzenlemektir.
Gelelim server fileslerin özelliklerine;
- Agent server xtrap nedeni ile xtrapsız agent server ile değiştirildi.
- Gateway server sabit ip'si olmayan arkadaşlar için fixlendi giriş yapmak için databaseye ip girme gibi bir derdiniz kalmıyor.
- Gameserver'deki ''Quest:RaiseEvent'' hatasının çözümü için gameserver değiştirildi, rateler fixlendi ve green book kaldırıldı. (SkyBlue'ya teşekkürler)
Son olarak da indirmede sıkıntı yaşayacak arkadaşlar için data klasörünü boş bıraktım siz kendi kullanacağınız clientin datasını çıkartıp fileslere atın.
Server Files: vSRO_1.88_Server_Files
Alternatif: vSRO_1.188_Server_Files
Sıra geldi database'nin özelliklerine;
- ShardManager'in işlemi azaltıldı, yani log kayıtları olmayacak.
- İtem bugu düzeltildi.
- Capture flag düzenlendi, çalışmakta.
- Eksik tüm tablolar eklendi.
- Attack petleri açınca dc problemi oluyordu fixlendi.
- Karakter Silinmeme sorunu fixlendi.
- Dare Devil, Ghost Cut Blade ve Fire Shield gibi skillerin uplanma ve vurma sorunları düzeltildi.
- Honor rank fixlendi.
- F10 DC problemi fixlendi.
- Smc Ban özelliği düzeltildi.
- Forgetten World düzeltildi.
- İtemlerden alınan veri miktarı azaltılarak silah değişmedeki gecikme fixlendi.
- Pill bugu fixlendi.
- Smc İtem editleme düzenlendi.
- Fortress War Fixlendi.
-hatası fixlendi.
Yapılanlar zaten paylaşılmış şeyler, ek olarak gm dresslerin canpicklerini açtım başka yeni item gibi şeyler eklemedim, kullanılabilir basit clean bir database anlayacağınız, umarım yararlı olur backup yaparken ismi FEAR_ diye gözükür bu benim kullandığım isim ama siz SRO_ olarak kullanabilirsiniz bir sorun yaratmaz. Database yi temizlemeyi unutmayım kendi kullandığım account var, ismini değiştirip de kullanabilirsiniz o size kalmış bir şey, ıd: skrillex pw: 1
Son olarak databaseyi restore ederken ''Shard Mall Bug Fix'' yazanı seçip restore ediniz.
Database: vSRO_1.188_Database
Son olarak eğer clean client bulamıyorsanız buradan indirebilirsiniz
Clientler vietnamca olduğu için konuya göz atın; vSRO 1.188 English Sro_Client
Link 1: DepositFiles
Link 2: Sro 188 client rar
(Eğer linki açmaz ise dns ayarlarınızı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapın.)
Rar Şifreleri: ''www.maxigamerz.com''