HuRSHeeeT
Üye
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 23 Nis 2009
- Puanı
- 1
İyide 2x Az deil ki?
İnfinity 2x değilmi ? Doğru dimi ? En fazla kaç bastın harbi harbi öğrenmek istiyorum

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyide 2x Az deil ki?
Teşekkür ederiz sanadaSW süper olacak buna eminim. Bu sefer emekleriniz karşılıgını alıcaksınız BP ekibi baya oyuncu bu sw de oynucak. Ben Eternity'den ApopTecaL & Valid_ID Yeni Sw dede VampireTouch adında guildimizi acıcaz gelmek isteyen arkadaşlar aynı pm lerden oyun içi ulaşabilirler zaten sw acılır acılmaz glo atıcam şimdiden herkese Bol Nova lı Droplar bol eglenceler arkadaşlar.
2-3 Aydır İnfinity girmiorumİnfinity 2x değilmi ? Doğru dimi ? En fazla kaç bastın harbi harbi öğrenmek istiyorumBenim dediğim bana mantıklı geliyo sonuçta herkese aynı şart sunulcak ve giipte mesela %3lük bi kısım ile +20 yapmak yine zor sonuçta %97 patlama ihtimali var
Neyse 2x yapmışlar sonuçta ben sadece kendime göre daha iyi bir tavsiyede bulunmak istemiştim
Uzun lafın kısası ne olursa olsun yarın sw'de görüşürük
![]()
Ümit abi eline sağlık gerçekten. Yep yeni bir başlangıçBaşladığım gibi silk alıyorum -.-
Evet hızlı level atlayacaksınız ama biz sizi düşünüp speed leri ve potları 1 coin yaptık ve 95 98 e kadar rahat kasılın diye sizlere 76 lwl sun ve moon set veriyoruz başlangıçta 1 lwl olan bu seti taktığınızda zaten 40 a kadar tek atıyorsunuz moblara
![]()
Tabi ki![]()
sezer2x şekerim
1 coin 1 k 1m 1b gibi bir gold sistemidir 0001k coin olarak geçer 0010 k olarak geçer 1000k 1m olarak geçer.
Gelmedi özel mesaj olarak at ben ekliyim.