Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum resim atabilir misin buraya?
Bana satan kişi "250 liraya aldım, 450 ver satayım" derken sevap işlemek istememiştir herhalde değil mi ?
Dostum orjinal bulmak gerçekten sorun bizim komşu i-Phone almış 300TL ye orjinale çok benziyor ama değil birebir çakması heralde. İşte bende böyle olmasından korkuyorum ya aldığım birebir çakmasıysa?Hocam Babamlar hacdan döndüklerinde telefon getirmişlerdi bana eğer orjinalini bulabilirlirse tanıdıkların Türkiye'ye göre baya uzuz oluyor ordaki telefonlar.
Alırken dikkat edilmesi lazım zaten fiyatında belli olur bence.Dostum orjinal bulmak gerçekten sorun bizim komşu i-Phone almış 300TL ye orjinale çok benziyor ama değil birebir çakması heralde. İşte bende böyle olmasından korkuyorum ya aldığım birebir çakmasıysa?
Tek başına gittiğini söylemedim 7 kişi gitmişler 7sininde üstüne kayıt ettirmiş.Neden yalan söylesin yakın biri oluyor sonuçta yoldan geçen biri değil.
Tamam 200 TL ucuz gelicek ama bu sefer garantisi olmayacak 200 TL için garantiden olmak.. değmez bence.yurt dışından her türlü 200 TL kar edersin daha ucuza gelir sipariş ver bence yakınlarına
Sence bu işin ticareti yapmıyorlar mı
Tamam kardeşim ben ihtimalleri söyledim konuyu aydınlatmak amaçli bildiğimi paylaştım.
Yine fikrimi sorucak olursan bir iki tane satabilirsin ama bu işin ticareti yok olsa emin ol yaparlar.
İphone'u boşver ya S3 alkuzenim iphone 5i 650 dolara getiritiyim sana dedi ama para olmadıgından reddetmek durumunda kaldım