Gravity
Yönetici
Olum,valla yüzüne bakacak halim yok şu Barış yüzünden lan Harbi harbi utanıyorum ya.
Tamam mesaj yerine ulaştıysa sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olum,valla yüzüne bakacak halim yok şu Barış yüzünden lan Harbi harbi utanıyorum ya.
Hayırlısı ile 1.liğe gideriz abiİlk 3'e giren siteler yarın açıklanacak. 5 Aralıkta ise 1. ler belli olacak. Az önce Bumerangdan aradılar, törene katılacak mısınız dediler, evet dedim bende. Emin olmamakla beraber sanırım ilk 3 girdik demek oluyor bu
Aynen, bundan sonra 1. olmasak bile çok önemli değil. En azından ilk 3'e kadar yükselebildik, bu da bizim için çok güzel ve olumlu bir gelişme.
İlk 3'e giren siteler yarın açıklanacak. 5 Aralıkta ise 1. ler belli olacak. Az önce Bumerangdan aradılar, törene katılacak mısınız dediler, evet dedim bende. Emin olmamakla beraber sanırım ilk 3 girdik demek oluyor bu
Bence ilk başvuruda 1. olursak iyi ses getiririz ve daha çok rahabet görür site 1.liği korumak içinde daha çok çalışır ve daha iyi yerlere geliriz.
Bencede ilk girdiğimiz yıl birinci olmasak daha iyi seneye 2. sonraki sene 1. oluruz kısmetse
Girer girmez 1. olursak sonra bunu korumakta gerekir.
Nedense hiç şaşrımadım. İnşallah 1. oluruz.
Bu arada törene birlikte gidiyoruz değilmi
Törenin yayınlanacağı bir kanal veya portal yok mu ? oradan takip ederdik.
Bu arada törene birlikte gidiyoruz değilmi
1. Olursak .... : Bumerang | Bumerang'ın seçkin blog ve web siteleri ödüle doyuyor!
En sondaki ödül ile ilgileniyoruz "Geniş Kapsamlı Basın Duyuruları". Bunun sayesinde sitemiz binlerce yeni kişi tarafından daha öğrenilecek, forumumuzun itibarı artacak, üye sayımız ve sitedeki aktiflik artacak... Kısaca sitemiz şuandakinden çok daha aktif ve güzel bir yer olacak.