QS
Aileden
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 3 Ağu 2010
- Puanı
- 10
Hellsing veya SAO izleyen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur daha kimseye bir şey demedim nasıl panik yaptıysan artık bilgisayar başında
senin uydurman onlar yeme milleti :nse:
evet buyur ?Hellsing veya SAO izleyen varmı
sus işte kimsecikler duymasınDur daha kimseye bir şey demedim nasıl panik yaptıysan artık bilgisayar başında![]()
alındım kaan :aglaBeyler durun yeni bir müşterimiz var. Kaya iyi ilgilen Qs arkadaşımız ile, kaybetmeyelim hemen. Saçma sapan konuşma sakın![]()
benim bilgim yok maalesef sao hakkında bir şeyler sorsan cevap verebilirdim.Beyler Hellsing Dawn 3 falan nezmn cıkıcak bilen varmı
Ortamdaki espriyi anlayamayinca uyuz olurum yalniz ben...
Sanırım ben sana hafızamın kötü olduğunu söylemedim![]()
alakasız olabilir amaBenden de +1
----------
Hafıza ve zeka farklı şeyler![]()
alakasız olabilir ama
kaan gelir şimdi ben demiştim diyeBedava ama
----------
Deadman Wonderland'e lanet okuma günleri düzenlemeyi düşünüyorum böyle bittiği için. katılmayı düşünen var mı ?
Bedava ama
----------
Deadman Wonderland'e lanet okuma günleri düzenlemeyi düşünüyorum böyle bittiği için. katılmayı düşünen var mı ?
ne demek istedin biraz daha açık söylermisin ?
Beğenmediğinden mi lanet okuyorsun yarım kaldığı için mi !? Ben cabı biliyorum sen Kaya özelden at cevabı:ent
Bu arada mangasına devam et istersen ama oda bir senedir yeni böüm çıkarmıyor. Genede idare eder seni, özlem gider bence
ne demek istedin biraz daha açık söylermisin ?![]()
anlamadığım için sordum canım hatanı düzeltmek amacıyla değil :agla
İ-nat et-me baş-la şu a-ni-me-ye.
Hataları düzeltmekten vazgeç, Dil ve Anlatım hocamıda sevmezdim. Hep hatalarımı düzeltirdi.:nse:
anlamadığım için sordum canım hatanı düzeltmek amacıyla değil :agla
animeden anlamayan doruk bile olumsuz yorum yaptı başlamam dediğim gibi daha öncede baktım konusu hoşuma gitmedi
Kıyamam lan ağlamada başla seriye![]()
tamam sinirlenme :agla yarın başlarım izlemeye.Cocuk izle su animeyi diyorum sanabegeneceksiiiin !!!
tamam sinirlenme :agla yarın başlarım izlemeye.