sen bilirsin o zamanEmin değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bilirsin o zamanEmin değilim
Gelinir mi len öyle konuşmaya Allah korusun, ben bilirim tabi
sen bilirsin o zaman
havadan sudan konuşuyoruz la sen ne sanıyorsun ?Gelinir mi len öyle konuşmaya Allah korusun, ben bilirim tabi
Tamam işte konuşun ne güzel ben dedim sana çok iyi bir ikili oldunuz diye, one piece falan fiyuuv akar gidersiniz
havadan sudan konuşuyoruz la sen ne sanıyorsun ?
ne desem boş sanaTamam işte konuşun ne güzel ben dedim sana çok iyi bir ikili oldunuz diye, one piece falan fiyuuv akar gidersiniz
Hadi len ordan marsık
ne desem boş sana
Tamam işte konuşun ne güzel ben dedim sana çok iyi bir ikili oldunuz diye, one piece falan fiyuuv akar gidersiniz
Canıma minnetSen gelme
Canıma minnet
Sizle muhabbet edeceğime alırım penamı elime onunla muhabbet ederimOhh ne güzelde muhabbet ediyoruz
Sizle muhabbet edeceğime alırım penamı elime onunla muhabbet ederim
Aslında kinaye yaptım
Burda benzetme yapti. Pena aslinda baska bisi. Mustehcen dusunun...
Sizle muhabbet edeceğime alırım penamı elime onunla muhabbet ederim
alındım emre :nse:Sizle muhabbet edeceğime alırım penamı elime onunla muhabbet ederim
Uff be ne sahneydi ama Çok havalıydı, minato çok geç kaldım mı diye bir girdi naruto da tam zamanında geldin baba dedi uff1) minato
2) urahara
Su karakterler olmasa varya... okurken sıkıldım dedim gene action olmucak sacma bisiler olcak ama en son geldi ya, o butun 15 sayfaya degdi. Sonunda adam gibi action icinde gorucez minatoyu... tobi ile eskiden yaptigi savasi saymiyorum tabikisi...
Uff be ne sahneydi ama Çok havalıydı, minato çok geç kaldım mı diye bir girdi naruto da tam zamanında geldin baba dedi uff
Bir de kakashi var tabii
Manga-anime dunyasina gelen en karizmatik adamlardan biri tartismasiz...
spoiler butonu neden var lan :jil:Uff be ne sahneydi ama Çok havalıydı, minato çok geç kaldım mı diye bir girdi naruto da tam zamanında geldin baba dedi uff
Revenge of the Horse
spoiler butonu neden var lan :jil: