- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Kas 2010
- Puanı
- 106
Konu ölü
Nesi ölü anlamadım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu ölü
En son ayın 10'unda isteklere cvp verilmiş oda ps masteri değil
Nesi ölü anlamadım ?
What Ney Kaçıncı Aydayız:haha Sence Bende PS Ye Başlamıştım Elimde Gelebilenleri Yapabiliyorum Öyle Çok Burdan Kesilip Şurdakiyle Birleştir Vs. Yapamam Prfsynller Var .
En son ayın 10'unda isteklere cvp verilmiş oda ps masteri değil
Eniysi Ben Yapayım DedimKonu ölü
Al Buda SeninMegan Fox ile ilgili imza istiyorum,ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Ulan akıllı senden rica ettik görevin ps masterlik görevimi yapamıycam çok işim vr diceksen çeker gidersin. Sınıvların varsa ps masterliktan ayrıl. Hakanda hiç bişi yapmaz çünkü doğru söyleyene nezmndır bişi yapılıyor?Pf.. Sana hesap mı vericez neden yapmıyorum diye? Zorundamıyız konuyu oku.2haftalık sınav haftam var + başka bi sitede daha ps masterım oraylada ilgilenemiyorum sırf arkadaş msj attı diye girdim bilgisayara.Hakan şu konu ölü diyene ne yapıyosan yap karışmıyorum artık
Dostum İmza Ve Avatarı Gördünmü.
Ulan akıllı senden rica ettik görevin ps masterlik görevimi yapamıycam çok işim vr diceksen çeker gidersin. Sınıvların varsa ps masterliktan ayrıl. Hakanda hiç bişi yapmaz çünkü doğru söyleyene nezmndır bişi yapılıyor?
Dostum Resimler Gözüküyorda İmzana Ve Avatarınamı Koyamıyon Yoksa Hiçmi Gözükmüyo? Ya Sende Sorun Var Yada Resimlerde . Bende Gözüküyor.Gözükmüyor :S
Ulan akıllı senden rica ettik görevin ps masterlik görevimi yapamıycam çok işim vr diceksen çeker gidersin. Sınıvların varsa ps masterliktan ayrıl. Hakanda hiç bişi yapmaz çünkü doğru söyleyene nezmndır bişi yapılıyor?
ne yazayım dostum yazısızmı olsun imza ve avatarın?evet geldi şimdi avatari senin ki gibi hareketli istiyorum bu avatar pek tarzım değil bide mert1453 yazmasın İmzadada meganın gibi net bir görüntü istiyorum tek düz çizgiler değil yanyana olsak anlatabilirimde burdan olmuyor gene yaptıkların güzelde kafamdaki gibi değil ama uğraştıgın için çok sağol
Birisinde yazı hareketsiz diğerinde hareketli beğenirsin umarmArkadaşlar ilgilenecek birinden avatar ve imza istiyorum, anime ya da film yıldızlarından olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Audi R8 imzası istiyorm soyut ve soyut çizgiler hafiften hareketli olsun avatarda güzel orjinal bi auidi avatarı olsun nick yazılı olmasın+prof olmayanlar ugraşmasın istediğim gibi olmuyor sizide kıramıyorm
ilginiz için teşekkürler