sonberkant
Banlanmış Üye
benden 2 tane varmış sadece yemek konusu hariç acıktım mı kendi yemeğimi yaparım hiç üşenmem ben de ailemden birşey isteyemiyorum. zaten istedim mi evde direk kavga çıkıyor. evdeki herkesin psikoloğa gitmesi lazım kesinlikle anneme anne 2 lira versene cola alıyım diyorum çalış al diyor ben de başlıyorum işte ulan 2 lira istedim vermiyorsun. sen vermezsen babam vermezse nerden bulucam ben bu sıçtım parasını diyorum. gidiyorum 20 lik alıyorum cebinden ben de almak istemiyorum ama lazım oldumu da lazım oluyor para
----------
online oyunu bıraktın mı hayatına güzelce devam edebilirsin bir online oyun bağımlılığın var sanırsam
Dostum ben düzelttim Online oyun işini oynuyorum ama dahada azalttım baya bi çevrem oldu lise 4 e geçtim yabancı dil okuyorum ve yüzüyorum bu yaz 20 gün yuzme kursunda calıstım sonra bi markete girdim denizde orda 50 gün felan calıstım yani 2 ay orda calıstım 2.5 milyarı geçik para kazandım kızlarla yedim içtim bende cigersizler gibi sigara içiyorum o sorunum var geri kalan herşey düzgün