dostum uptadeden sonra yenısını bklemen lazım calısmaz sımd
tamam dostum peki sen takip ediomusun ne zaman gelio uptade den sonra yenisi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dostum uptadeden sonra yenısını bklemen lazım calısmaz sımd
şimdilik sıkıntı yok gibi bilgisayarım ilk defa bu kadar char acıkken bu kadar sesiz görüyorum teşekkürler, ama ""Son olarakta clientles modda tek tık başlamak istiyorsanız forumda arkadaşlarımın verdği bir konu autorelog komutlarının en sonundaki "HI" yerine "CL" yazmanız yeterli""
burada ne demek istenilmiş onu anlamadım,
ona gerek yok ibotun kendi login kısmındaki yerden ayarlarsan giriyor zaten salı akşamında beri oyunda charlar 1 defa dc oldu onda da ttnetin yüzünden net kopmuştu geri girdi carlar otomatik bilmemne.bat falan uğraşmaya lüzum yok
o dediğin asıl oluyo ben anlamadım anlatırsan sevinirim bende uğraşmam bidaha
----------
clientless için işe yarıyormu o?
arkadaşa tamamen katılıyorum eklenmesi gerekenler
* ong farmda çharların dc yese bile hepsi çok kısa bir sürede oyuna girer ve auto pt sayesinde hem pt hem farm devam eder
* client le kasarken char dc olduğunda client hide şeklinde değilse client kapanmıyor bot bugda kalıyor
* clientless dc olduğunda oyuna (benim bilgisayarımda) 12 saniyede tekrar bağlanıyor client ile 1.5 dk yı geçiyor haftaya döktüğünde kârlı bir kazanım
* edxLoaderle birden fazla client açman mümkün ama 3 clientden sonra hem pc hem net trafiği hemde edxLoader bunu kaldıramıyor
iBot'un 1.0.85c versiyonunda "Donate" yazına tıkladığında "other stuff" bölümünde "staller" özelliği aktif oluyor bunu deneyebilirsin
bu isteğini hazır scriptler bölümünde dile getirirsen sonuca daha hızlı ulaşırsın
Bir iki saat önce denedim client ile otomatik olarak oyuna girebiliyor bot. Bunun için sanırım auto start bot seçeneğini işaretlemek gerekiyor galiba. Ben garanti olsun diye alayını işaretledim. Auto Hide Client de adından da anlaşılacağı gibi her otomatik oyuna girişte client'i saklıyor yani hide client ile aynı şeymiş.
Bu arada şu botu hazırlayana clientless'i sınırlaması gerektiğini yazmak gerek. Oyunun cılkının çıkması yakındır.
dönmez olaydı serverler full gene
saol krdş :=)
Kontrol etmek için baka biliyor muyuz ?
Edit;
Ready to login yerinde old clientless version diyo 1,89c kullanıyorum.
Kontrol etmek için baka biliyor muyuz ?
Edit;
Ready to login yerinde old clientless version diyo 1,89c kullanıyorum.