Briatore
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 31 Eki 2011
- Puanı
- 2
Günaydın.Yenilere mesaj + ekmek gönderildi.Bir kaç saat burdayım başlayanlara direk ulaşabilirim.Konudaki linkten kaydolmayı unutmayın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soldat46 ben şimdi başlıyorum faceden başlamıştım nickimi bilmiyordum
Aman imzamdaki linkten başla davet listemde adın olsun.Yoksa ulaşmak sorun oluyor
8 levele ulaşmak sorun değil Linkten gelsen iyi olurdu aslında sana her gün listemden destek gönderirdim.
İmzamdaki linkten kaydolursanız arkadaş listeme+davetli listeme eklenirsiniz.Bende size direk yardımcı olabilirim.İsterseniz o açtığınız hesapla biraz karıştırın oyunu hafif öğrenin sonra benim linkten gelin.15dk falan daha burdayım 15 dk içinde kaydolursanız gerekli bilgileri atarım
----------
Neyse yatıyorum.Yarın sabah kalktığımda gece başlayan arkadaşlara bilgilendirme mesajıyla ekmek desteğini atarım.
Çok akıllısın kendini referans gösteriyon bari ne veriyor ?Normal kaydolan arkadaşlar bu linkten hesap açarsanız iyi olur. Strategy Game ? Free Online Multiplayer Strategy Games | eRepublik
Çok akıllısın kendini referans gösteriyon bari ne veriyor ?
Çok akıllısın kendini referans gösteriyon bari ne veriyor ?
tamam senin linkten kayıt oldum: üye ismi MaxigameKayzer
----------
0 canım kaldı adam öldü galiba
Şu inci konuşma ağzını bırakmalısın -_- Sana bişey diyen yok
Bence sen her yerde bu aynştayn özelliğini ortaya çıkarma.
----------
Yok her saat o 100 olur beklicen.
Yetiştim merak etmeyin
Referansım ile arkadaşları alıyorum ve davetli listeme dahil ediyorum.Onları gelişip kendi ayakları üstünde durabilecek duruma gelene kadar besliyorum
Şu inci konuşma ağzını bırakmalısın -_- Sana bişey diyen yok
Ya beyler bankamda bir sürü malzeme var ama kullanamıyorum nasıl kullanacaz bunları ? ekmek ve param bitti
Yetiştim merak etmeyin
Referansım ile arkadaşları alıyorum ve davetli listeme dahil ediyorum.Onları gelişip kendi ayakları üstünde durabilecek duruma gelene kadar besliyorum
Tamam senin ref. den kayıt oldum yardım et bana selçuk diye biri türkiye başbakanıymış ne ara seçim oldu
Ekmeği nabıyoz yiyioz mu?