Saqopa_Kajmer
Daimi Üye
_ADas_QueeN_ Nickli Üyeden Alıntı
Hem devil kullanıp hem sorunsuz kasabilen var mı ?
Ben sorunsuz kasıyorum.
Hem devil kullanıp hem sorunsuz kasabilen var mı ?
Ben sorunsuz kasıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ibot pandoradan cıkanlara saldırmıyor pandoradan cıktıgı ıcın mı yoksa elite oldugu için mi?
ben sorunsuz kasıyorm.buff bölümüne devili koydugum zaman hiç bir sorun yaşamıyor
Arkadaslar botla oyuna giriorum 2-3 yaratık kesior ver Run-time error '372' hatasını verior buyrun
SS:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Benimde bir sorum olucak bu ibotu çalıştırmak için hackshieli devre dışı bırakmak gerekiyormuş onun yoluda regeditten geçiyor ama benim pc win7 home premuım ve 64 bit regedit yazıp enterladığımda kayıt defteri düzenleme,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış hatası alıyorum.Bunun çözümlerini internetten araştırdım uyguladım ama gene olmadı bunun başka yolu varmı?Hackshieldi devre dışı başka bir yolla bırakabilirmiyim?
Benimde bir sorum olucak bu ibotu çalıştırmak için hackshieli devre dışı bırakmak gerekiyormuş onun yoluda regeditten geçiyor ama benim pc win7 home premuım ve 64 bit regedit yazıp enterladığımda kayıt defteri düzenleme,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış hatası alıyorum.Bunun çözümlerini internetten araştırdım uyguladım ama gene olmadı bunun başka yolu varmı?Hackshieldi devre dışı başka bir yolla bırakabilirmiyim?
harita dosyalarını nerden bulabilirim??