Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
can't create file transfer manager!
Maybe pack file corrupted or someone is already accressing it now...try a few minutes later
diyor ne yapmalıyım:S
serverler şuanda açık ibotda çalışıyor ama clientless çalışmıyor sadece oda yeni ver. geldinde çalışır
silkroadı uplamadıysan nce upla start gelince botla aç
update yaptım.
lütfen yardım edin.. ben çara talisman alıpp kitaptan bazı akrtları açtım... ve açmadan önce 1 saat fln rahat kastım talismanları alıp açıncaaa ibot donmaya başlıyor.... çara girincee ibota tıklıyorum gelmiyor... ama başka çarlara girincee ibot çalışıyor ama normal çarıma girinceee çarımda donuyor... hareket etmiyorr.. pm leşemiyorum... lütfen yardım... talismanları nasıl silerim yada çözümü varmı
----------
Yardım edecek yokmu
ibot yeni versiyonunda toplama sorunumu var? daha önce ayarlarını yapmş sadece event itemlerini chara toplatıyordum bi kaç gün önce char da yer kalmayınca toplatmayı kestim ama şimdi tekrar toplatmak istiyorumancak hiç charda kımıldama yok anlayamadım nasıl çözücegimi ne yapabilirm yardımcı olurmusunuz
botun 3. sayfasında set area tıkla atak skillerin ayarlı ise onları kaldır sonra start bot tıkla. toplama ayarında pick item free işaretle.
dediğin gibi yaptm bot gitti bi tane item aldı sonra gitti kasma merkezine halen duruyor
ugraşmaya dvm ediyorum sanırm şu yeni çıkan hiç bir mob seçme seçeneği yüzünden ozmn itemleride toplamıo ama onu kaldırdıgmda da bi ara topladı sonra yine durdu bi şeyde bi yanlşlık var
Arkadaşlar chara giriyorum bot çalışmayı durdurdu diye hata veriyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim