YuNiCaN
Üye
bu ne oluo ibot acilmio bndee critical error loading main gui from bu yazi gelio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzaktayken ress atmıyor giidp yanına cleric'in weaponunu takıyor adam yatınca kaldırıor bekleyerek ve normal atack weaponunu takıyor çıkarıyor takıyor çıkarıoyor lütfen yardımcı olurmusunuz ?
----------
bana biri yardım edebilirmi ibotta res atıyor ama uzaktayken atmıyor..
2-attıktan sonra silahı değiştirip duruyor kasmaya gitmiyor habire değiştirip duruyor ne yapmam lazım yardım lutfen..
bu ne oluo ibot acilmio bndee critical error loading main gui from bu yazi gelio
ibot kullanıyorum ancak bot bedava olduğu için ban riskinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum acaba ben botu kaç lvde bırakmalıyım veya ibottan ban yiyenler hangi serverde ve kaç lvlde yedi ona göre bizde kullanmayalım :d çarıma okadar para harcadm boşa gitmesin
merhabalar...
ben 4 çar açıyorum düne kadar hiç sorun yoktu ama dün aldığım bir hata ile bir çarıma giremez oldum tüm çarlarıma giriyorum sorunsuz kasıyor ama bitanesi şu hatayı veriyor oyuna giriyor girer girmez karşıma ibot bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor bu sorundan dolayı özür dileriz gibi bir yazı çıkıyor . Sorun ne olabilir
botu sildim tekrar yükledim genede olmadı
Son Sürüm 97 yi indirip yükledim ama gene aynı hata dün akşama kadar qüzel kasıodu ama şidmi hata veriyor yardım edersen sevinirim..
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
burdaki hatayı veriyor yardım ederseniz sevinirm