lordpis57
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 Nis 2010
- Puanı
- 0
runcilient veya loaderle girerken sunucyla bağlantınız kesildi hatası veriyor silip yükleyince düzeliyor 3-4 gün sonra gene aynısı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
runcilient veya loaderle girerken sunucyla bağlantınız kesildi hatası veriyor silip yükleyince düzeliyor 3-4 gün sonra gene aynısı oluyor
ben script yapıyorum ama samarkand a gelince (check portal timer not found) hatasını veriyor neden olabilir bu? Alexandria dan hotana hotandanda samarkanda ışınlandığımdanmı?
iBota loaderle girerken NetERROR hatası veriyor you have been dc from ..... diye hata veriyor ve sro açılmıyor normal olarakt 2 3 sefer deniyorum ve oyuna girebiliyorum
merhaba bu yeni oluyo bende ben farm yapıyorum 85 lv karakteri oyuna sokuyorum gayet güzel botta kasıyor sonra farm charını açıyorum bir süre sonra ibot exe calısmayı durduruyo ve runtime error 13 type mistmacht hatası veriyor ve ardından tamam a basınca dc :S
10- Runtime Hataları (Karakter Seçildikten Sonra Direk Gelen Hata)
Runtime 13 ve 53 Hatalarının Çözüm Yolu
-Charda meslek itemi,zerk tüpü,mask,stone vb itemler olabilir bunları botsuz oyuna girip storage koymanız gerekmektedir
accill yardıım ibota giriom karakteri seçiorum start diorum hata raporu verio ama sadece benm çarda oluyo aynı pcde bi benm karaktere girince öle oluo baska karaktere girince sorun olmuyo nasıl düzelticem
çarındaki sos som hediye takı varsa çıkar sat düzelir.
Bnm sorunum hakkında bilgin varmı acaba ? Oyunda Pt Match'dan Party'e girince oyundan atıyor.
Bunun sebebini tam olarak bilemiyorum çarının ayarlarını sil girip yeniden ayarla. ibot klasöründe çarının adında dosya vardır onu sil.
Bnde 2 gündür Party ye giriceğim zaman oyundan atıyor ? Sebebini bilen varmı ?
Botta PT macht ayarlıdır ilk önce bottan Delete entrye TıkLa
eet Pt match oto ayarLı pt kuruor Bn Pt yi siliorm Pt ye girince oyundan atıyor
ayar dosyasını silip denicem.
Log raw bölümü ne işe yarıyor tam olarak ?