Saqopa_Kajmer
Daimi Üye
Ya bu HP-MP potları bitince şehre ışınlan ticki nerde hangisi oluyordu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yardım edermisiniz lütfen potu bitince şehire return çekmiyor.Hp-Mp- potu bitince ışınlanma felan seçili ama gitmiyor yinede?
Ya bu HP-MP potları bitince şehre ışınlan ticki nerde hangisi oluyordu?
ilgilenen arkadaşlar benim sorunum şu.
buffları ayarlıyorum mesela clericle 2 buff bascak bi de life control. bi cleric buffunu basıyor sonra wizarda gecip life basıyor. sonra tekrar clerice gecıp dıger buffu basıyor wizarda gecince lıfe control kayboldugu ıcın tekrar basıyor. cozumu var mı acaba ?
yani clerıcı elıne almısken 2 buffu da basmasını ıstıyorum
Çift Char Nasıl Açarım
arkadaşlar run client dediğim zaman resimdeki hatayı alıyorum
Arkadaşlar ben şehre dönme sorununu çözdüm.Fakat bir sorunum daha var.Charım diyer charları kasıyor.Ve diyer charın arasında benim sp kastığım charımda var.Ama partidekiler ölünce atacker charım saldırmayı bırakıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Şimdiden teşekkürler...
daha düne kadar oto login oluyordu char dc olnca giriyordu şimdi girmiyore char dc olnca yardım plz !!!
----------
o zaman srodiri ayarlıyacaksın eğer proğram filesteyse silkroadın C:\Program Files\Silkroad\ srodirde bu olcak
----------
Arkadaşlar outo login girmiyor donate diyorum ayarlarını yapıyorum ama girmiyor run cilentlemiyor bi yardımcı olursanız
----------
Arkadaşlar outo login girmiyor donate diyorum ayarlarını yapıyorum ama girmiyor run cilentlemiyor bi yardımcı olursanız
----------
donate ile bağış yapıyorum oto logini her zamanki gbi ayarlıom dc yiyince bekliyor char girmio
benim sorunum; ibotla happy toplatıyorum ong tepesinde. ama 2-3 dk da 1 kalıyor öyle benim el atmamı bekliyor toplamıyor. yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar botla clientss le acıyorum fakat sorun veriyor hide clientss i işaretlememe rramen carı hide acıyor bide show olmuyor yardım Plz