emre1992
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 27 May 2009
- Puanı
- 0
siz denermisiniz sizde oto login oluyormu
----------
birde siz deneseniz sizde oluyormu ?
----------
birde siz deneseniz sizde oluyormu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bende bir aralar ibot kullanmaya başladım çok güzel kasılıyordu charım ancak herkez charın banlanır demeye başladı anlamadığım konu bu diğer botlarla aynı değilmi sonuçta illegal program?oyunda kasarken farklı bir bot olduğumu anlaşılıyor halen çözmüş değilim.Yardımcı olup kesin cevap verirseniz sevinirim ve kullanmaya başlıcam şimdiden teşekkürler.
Çarım şehre döndügü zaman alışveriş yapmadan direk hazırladıgım scripti yapsın istiorum böyle bir seçenek warmı ?
bende de run client e basıyorum silkroad ı açarken çıktığı gibi ilk sağ altta bişi doluyo ve sonra ekranın ortasında çıkan silkroad resmi çıkıyo ve o resim ölece duruyo :S
Beyler İbotla giriorum chara clilentlssle otomatik giriyor güzel char oynuyor ama ekran gelmiyor windows 7 acil yardım....
diğer türlüde denedim [16:40:58] * Error - (LaunchNow) sro_client.exe directory not set hatası alıyorum run Cliente tıklayınca neden aaba dalga gecmiyorum...