başlangıcı '' I'm Batman ! '' olarak yapabilirsin
O ne lan öyle Ben Gazman de halis muhlis turk oglani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlangıcı '' I'm Batman ! '' olarak yapabilirsin
Supernatural 3.03 - I'm Batman! - YouTube al bu ayrıca kızla sabahlara kadar konuşmaya başlamadan önce nasıl başladıysan buluştuğundada öyle git yani nasıl anlatsamki bilemedim şimdiO ne lan öyle Ben Gazman de halis muhlis turk oglani
kıza merhaba dedim patladı gitti konuşma ve şöyle bir gerçek var hayatımda ilk defa bir kıza merhaba dedim strese girmeden )
2. madde sadece ilk buluşmadamı gecerli ?1)Kızın yanında argo - küfür kullanma.2)İlk buluşmada hesap ödetme.3)Rahat ol.4)Kendin ol.5)Espri yap ama dozunu kaçırma.6)Kendini sevdir.7)Kıza iltifatlar et....Bundan sonra ki maddeler kendiliğinden gelişir.Özet geçeyim; kendin ol yeter.Yapmacık olma..
2. madde sadece ilk buluşmadamı gecerli ?
son olmasın sakın şimdi sahile götürsem ama ordada öyle cafeler yok :/
----------
konuyu geçtim merhaba derken bayılırım
1)Kızın yanında argo - küfür kullanma.
2)İlk buluşmada hesap ödetme.
3)Rahat ol.
4)Kendin ol.
5)Espri yap ama dozunu kaçırma.
6)Kendini sevdir.
7)Kıza iltifatlar et.
.
.
.
Bundan sonra ki maddeler kendiliğinden gelişir.Özet geçeyim; kendin ol yeter.Yapmacık olma..
10-15. buluşma = en az 200 tl den başlar..Rahat ol o senden yüce bir varlık değil. O yüzden kendini kasma biraz muhabbeti sağla zaten onun senden bir +sı olduğunu bu kadar çekinmene gerek olmadığını anlarsın.
Onunla muhabbet kurmaya çalış ama müzikten olur sinemadan olur o tarz gir. Gidip kurbanda ne kesceksiniz diye sorma(böyle yapanlar var hiç şansın olmaz ispis)
Kokun önemlidir, eğer kötü bir parfüm sıkarsan kendine inanılmaz derece zora sokarsın. Çok ağır olmayan bir parfüm sık
Pek sinirlenmemeye, küfretmemeye çalış ve biraz mütevazı ol(abartmana gerek yok egosu tavan yapmış insan gibi davranma yeter).
İltifat et ama aşırıya kaçıpta bir yerlerini kaldırma
Hesap vs. işlerini kendin öde, baktın hesap zamanı kızda hiç haraketlenme yok sana hesabı patlatıyorsa seni kullanıyor olabilir dikkat et.Eğer iş biraz daha ileri giderse ve hesap ödemeye kalkarsa(tabii ki ilk buluşmalarda değil 10-15. buluşmada falan) aa paramı unuttum kusura bakma bu sefer sen yap vs. dersen, iyi olabilir ama bunu uyupta yanına para almamazlık etme
O da beni seviyor hissediyorum konusunu aklından çıkar çünkü herkes öyle hissediyor, sonra pişmanlık falan yaşama.