O cümleyi bana kursan bende aşık olurdum Kaya.
Bişimi dedin canım ? yengen konuyada bakıyor selam söyle istersen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişimi dedin canım ? yengen konuyada bakıyor selam söyle istersen.
Oha for
Not: Yunus'u özledim lan :haha
Abi Yunus kim ?
oha? lafa bak imzandakimi sevgilin lan o macaristan güzeli beimzandakimi sevgilin?
herşeyin hayırlısı olsun
ılık bi rüzgar esmeye başladı
söylerimTeşekkürlerimi sunarım yengeye dua etsin bol bol evet beyler son 3 gün tavsiyeleri alıyım daha cafeye götürcem gibi şimdilik
ılık bi rüzgar esmeye başladı
Gel ne olursan ol gel yine gel Onun da icabına bakarız roEn önemlisi kendin ol kimsenin seni değiştirmesine izin verme!
Benim hikayeyide yazıcam da ilgilenen olur mu Çok karmaşık .s.s
Gel ne olursan ol gel yine gel Onun da icabına bakarız ro
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Abi bu forum bu yüzden bağımlılık yaptı ya
iyi hatırlattın ha unutmuştum ben Ama ses çıkmıyorsa bence kötüye işaret :/#Konu up son durum nedir ? nasıl geçti gün daha doğrusu gününüz
maden suyumu hazırladım heyecanla beklemekteyim yorum atsında sonra kızla buluşacaklarada bir yardım olsun şunu yapsın vs bilmem ne işteiyi hatırlattın ha unutmuştum ben Ama ses çıkmıyorsa bence kötüye işaret :/
Maşallah sanki film bekliyor adammaden suyumu hazırladım heyecanla beklemekteyim yorum atsında sonra kızla buluşacaklarada bir yardım olsun şunu yapsın vs bilmem ne işte