Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta girmedim.Hamlandık yav.
yanlız bu wareze giriyor belirteyim.
arkadaşlar lütfen bi yardım olun bu server kuran arkadaşların hepsinde Client Console yes olarak gözüküyor benim serverim de NO olarak gözüküyor bunu nasıl aktif edebilirim birde ben arkadaşımla benim serverim de oynamak istiyorum ama arkadaşım benim serveri göremiyor başka birinin serverine girdiğimizde ise çakışıyor galiba ben girdiğimde onu oyundan atıyor o girdiğinde beni oyundan atıyor lütfen bi yardımcı olun...kafayı yemek üzereyim nerdeyse 1 haftadır uğraşıyoruz bir türlü oynayamadık..
27014, 27015, 27016, 27017 ve 8766 nolu portları tcp/udp olarak) hepsini açtım da hamachiden olayını anlamadım server i kurdum LAN da görünüyor kurduğum server ama arkadaşım beni bulamıyor
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şu an bir sorun yok... arkadaşım da bağlanıyor bende bağlanıyorum yardımlarınız için teşekkürler...
ustam söylediğin gibi 2 seçeneğe yes dedim ama servers bölümü gelmedi ?
acil yardımın gerekiyo abi serverleri nasıl görcem bulamıyorum
hangi servera tıklasam connecting de takılıp kalıyo hiç bir servera giremiyorum yardım edin lütfen