Thaiberium
Aileden
şuan V 1.4.382 ile online oynuyorum fakat bunun versiyonunu yükseltsem online oynama konusunda bir sıkıntı çıkarmı ve bu versiyonda çalışan aimbot yine çalışırmı acaba ??
Güncel!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan V 1.4.382 ile online oynuyorum fakat bunun versiyonunu yükseltsem online oynama konusunda bir sıkıntı çıkarmı ve bu versiyonda çalışan aimbot yine çalışırmı acaba ??
TeknoMW3_2.7.0.1_public.7z download - 2shared şunu atıp dener misiniz?
Online oynarken bazı oyuncularda silahın dürbün ve işaret kısmında farklılıklar görüyorum bendede herşey açık olmasına rağmen;versiyon yüzündenmi acaba??
Online oynarken bazı oyuncularda silahın dürbün ve işaret kısmında farklılıklar görüyorum bendede herşey açık olmasına rağmen;versiyon yüzündenmi acaba??
Yardım yokmu??
Güncel..!
Orda olsa yazmam Diyorumki takılan zoom aparatı ve zoom simgesi bende olanlardan farklı bulursam foto çeker atarım.
Version ile alakası yoktur kesinlikle. Sadece silahınıza "Red Dot Sight" "Holograpich Sight" vb. eklediğinizde olur. Create class'ta silahı seçiniz profency ekleyip bu zoomlardan birini seçin sonra size şeklini soradal U-Dot Delta felan oradan ekleyebilirsiniz.
Orda olsa yazmam Diyorumki takılan zoom aparatı ve zoom simgesi bende olanlardan farklı bulursam foto çeker atarım.
9 saate iniyor
OYUNU ilk kurduğumda teknogodstan oynuyordum fakat sonradan serverler görünmemeye başladı sonrada açılmamaya başladı şimdi açınca bilgisayar sorunla karşılaştı işiniz yarım kaldıysa ö.d. diyip açılmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...
Mehmet abi DLC'ler ??? onları indircekmiyiz ne yapcaz onları
İndiriyoruz bakalım reyiz duruma göre bakıcam oyun süpermiş mw1 var beğendim 3 iniyor