KatilBiber*
Aileden
üniversite akar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam üniversiteli olmuş, ne zaman açılacağını bilmiyor yav. Ulan ben olsam dakikaları sayarım ne zaman açılıyor diye.Üniversite ne zaman açılıyor onu bile bilmiyorum
hayal gucune bakAçılsın yav,2 3 sarışın veya esmer hatun keserim sevgili yaparım yani sabırsızlıkla bekliyorum açıkçası
(Hiç bir kızı kesemedi, sevgili yapamadı, yıl boyu sap dolaştı, en büyük aksiyonu kantinden döner almak oldu.)açılsın yav,2 3 sarışın veya esmer hatun keserim sevgili yaparım yani sabırsızlıkla bekliyorum açıkçası :d
( yanıma kız yaklaşır diye, dönerin içine soğan koydurmadı )(Hiç bir kızı kesemedi, sevgili yapamadı, yıl boyu sap dolaştı, en büyük aksiyonu kantinden döner almak oldu.)
hayal gucune bak
hayal gucune bak
Oğlum karışma adama, bakarsın 1-2 çıtır bulurda bizde faydalanırız hani.
hayal gucune bak
Oğlum karışma adama, bakarsın 1-2 çıtır bulurda bizde faydalanırız hani.
Adam 3x combo yapmış biz hala 1x te takılalım.İstanbullu var 3 tane istiyon mu? beylikdüzünden
İstanbulda bendede 2 tane var şuanlık ihtiyaç yok teklif için teşekkürler.İstanbullu var 3 tane istiyon mu? beylikdüzünden
senin baktıkların boya kutusu gibi olunca haliyle benim oyle bi tepki vermem normalOğlum sana göre her kız makyajlı boya kutusu sen ne anlarsın kızlardan
adımız cıktı arkadas seni sormalı asılVay vay vay vay vay vay bizim turbobit genetor gelmiş. Nassın kanka
adımız cıktı arkadas seni sormalı asıl
ben olsam bende ederim benim hesabın suresi doldu işime pek yaramıyordu uzatmadım tekrar
İyi gibiyim Allah'a Şükür Geçen gün yolda yürüyordum kanka sen geldin aklıma lan dedim bir turbobit hesap alayım. Attım banka hesabıma 10 tl sonra geldim fiyatlara bi baktım 16 tl yazıyor sonra vazgeçtim
Ümit abiden 6 tl borç isticektim küfür eder diye istemedim :haha
ben olsam bende ederim benim hesabın suresi doldu işime pek yaramıyordu uzatmadım tekrar
12. sınıfa geçen bir arkadaşım devamsızlık ve not olayının liseye yeni başlayanlar ve başlayacaklar için geçerli olacağını söyledi yalanmı doğrumu bilmiyorum bi araştır derim
aslında kendi açımdan sıkıntı yok ama ailem ve diğerlerinin beklentisi yüksek beni asıl tedirgin eden de bu. bekledikleri kadar iyi bir sonuç alamazsam diye korkuyorum
siz kullanıyosunuz diye tekrar mı uzataydım ?Olm biz kullanıyoduk lan
Lanet olsun, benim okul düşüncelerim hep bu çocukla aynı.Doğrusa çok iyi olurki öyle olması lazım.Nasılki 4+4+4'ün faydalarından yaralanamadık(bana göre faydaları vardı sınıf geçme yönetmeliğinde), bu yeni yönetmeliğinde saçmalıklarını görmememiz lazım.
----------
Onlar neyi bekliyor?Bence önemli olan senin beklentin.Sen kendi kazandığın okuldan memnunsan aileninde mutlu olması lazım.Sen başta benim için burayı kazanmak yeter deseydin belki aileninde beklentisi senin kazanmak istediğin okul olurdu.
Lanet olsun, benim okul düşüncelerim hep bu çocukla aynı.
Bende nerde kaldın diyordum.