The Locoid
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 1 Ağu 2013
- Puanı
- 1
siz kullanıyosunuz diye tekrar mı uzataydım ?
Evet bizden değerli mi 16 tl cik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz kullanıyosunuz diye tekrar mı uzataydım ?
Zaten milleti pek ipleyen biri değilim samimi olmadığım kişiyle rahatlıkla konuşmam ama 10a geçen birisi ile tanıştım(aynı okuldayız ve şehrimdeki en iyi anadolu lisesi). Okulun ilk haftası çok sakat her türlü arkadaş bulabilirsin, dikkatli ol, hoca falan dinlemeden istediğini yapıyorlar dedi(aynı şeyi bir kaç kişiden de duydum) içime bir kurt düştü9. sınıfa başladıysan sıkıntı yok. Zaten karışan girişen yok. Biri küfür etse bile he - he de geç. Her lisede kendini d*şşaklı göstermeye çalışan saplar vardır..Hiç bulaşma.
Zaten milleti pek ipleyen biri değilim samimi olmadığım kişiyle rahatlıkla konuşmam ama 10a geçen birisi ile tanıştım(aynı okuldayız ve şehrimdeki en iyi anadolu lisesi). Okulun ilk haftası çok sakat her türlü arkadaş bulabilirsin, dikkatli ol, hoca falan dinlemeden istediğini yapıyorlar dedi(aynı şeyi bir kaç kişiden de duydum) içime bir kurt düştü
Zaten milleti pek ipleyen biri değilim samimi olmadığım kişiyle rahatlıkla konuşmam ama 10a geçen birisi ile tanıştım(aynı okuldayız ve şehrimdeki en iyi anadolu lisesi). Okulun ilk haftası çok sakat her türlü arkadaş bulabilirsin, dikkatli ol, hoca falan dinlemeden istediğini yapıyorlar dedi(aynı şeyi bir kaç kişiden de duydum) içime bir kurt düştü
Adam rahaaat.acılısn ya üniversiteliyiz bu sene DD
Ne garip bir duygu lan o.ulan gidicek bi okulumuz bile yok Ek tercihleri bekliyorum olmadı dershaneye gidicem,kendimi bi garip hissediyorum boşluktayım sanki
Pazartesi açılıyor bizimkisiUniversite ekimde açılır büyük ihtimal
bizimde öylede ders kaydını yapıcam 1-2hafta gitmeyizPazartesi açılıyor bizimkisi
Universite ekimde açılır büyük ihtimal
La bende biliyorumda sanki gidiceksiniz 1-2gün gidiceksiniz sonra olmadığını görünce vazgeçiceksiniz.bizimkide p.tesi açılıyo
Aynen ya, sürekli öğrenci evinize anneniz babanız gelicek, evde rahat rahat yaşayamıcaksın.Aile ile aynı şehirde okumaktan iyidir neyini beğenmiyosunuz