junuye1903
Daimi Üye
başka ıd ve pww deiştir olucaktır bazı accler buglu olabiliyor
Yeni hata -.-"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka ıd ve pww deiştir olucaktır bazı accler buglu olabiliyor
Yeni hata -.-"
yeter ya o kadar yardım ediyoruz millete 1 sorunumuz var dünden beri bakan yok yav bi bakın işte ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
oyunu kuran biri insanlık namına bana bir yardım edermi? lütfen yalvarıyorum artık ne olur...
bana edermısın yusuf.sukru@hotmail.comArkadaşlar hertürlü yardım edebilirim yeterki srun machine manager'ı açamayan arkadaşlar portları yanlış giriyorsunuz
eski portları kullanacaksınız ancak sadece portlar değil certin ini dosyalarınında değişmesi lazım bu arada herşey ok çalışıyor ancak oyuna ggriş için ne portu giricez. ? yardım istiyen arkadaşlara yardım edebilirim. full çalışan cert ve server inilerini upload edebilirim.
downloadserver açılmıyo hata bu çözüm biliyomusun ? ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ıp ve portlar doğruArkadaşlar hertürlü yardım edebilirim yeterki srun machine manager'ı açamayan arkadaşlar portları yanlış giriyorsunuz
eski portları kullanacaksınız ancak sadece portlar değil certin ini dosyalarınında değişmesi lazım bu arada herşey ok çalışıyor ancak oyuna ggriş için ne portu giricez. ? yardım istiyen arkadaşlara yardım edebilirim. full çalışan cert ve server inilerini upload edebilirim.
başlıcam böyle foruma bune len böyle neymiş video yasakmış ne saçmalık önce dosya paylaşımı yasak diyolardı kendileri çektiler dosyaları üyelere bırakmadan konuyu kapattılar şimdi dosyalar yayınlandı neymiş dosya yayınlamak serbesmişte yapımını anlatmak yasakmış. Böyle saçmalıkmı olur len hangi forumda anlatımın yasak olduğunu gördünüz forum amacı bu bölümün amacı bu değilmi len zaten siz boşuna yasıyorsunuz... Kusura bakmayın patladım yani bune len böyle bune
ip değilde portların 32000 serisimi ? vede certi aç ardından global managerı aç cert üzerinde bir ip gözükücek 5.240 filansa bu senin hamachi ip'in demek biliyorsundur zaten ancak cert üzerinde gözüken ip üzerinden kurabilirsin serverı birazda server.cfg ve certi upload edicem çünkü cert içindede hatalar var arkadaşlar.downloadserver açılmıyo hata bu çözüm biliyomusun ? ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ıp ve portlar doğru
başlıcam böyle foruma bune len böyle neymiş video yasakmış ne saçmalık önce dosya paylaşımı yasak diyolardı kendileri çektiler dosyaları üyelere bırakmadan konuyu kapattılar şimdi dosyalar yayınlandı neymiş dosya yayınlamak serbesmişte yapımını anlatmak yasakmış. Böyle saçmalıkmı olur len hangi forumda anlatımın yasak olduğunu gördünüz forum amacı bu bölümün amacı bu değilmi len zaten siz boşuna yasıyorsunuz... Kusura bakmayın patladım yani bune len böyle bune
görev yöneticisini aç bak bakayım bi download manager açıkmı kalmış işlemlerden bakkoca forumda yokmu yardım edicek yav ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Oyuna girenler hangi loader bi paylaşırmısınız ...
ıplerim hepsi iç ıp'm 192.168.x.xx portlarım evet 32000 serisiip değilde portların 32000 serisimi ? vede certi aç ardından global managerı aç cert üzerinde bir ip gözükücek 5.240 filansa bu senin hamachi ip'in demek biliyorsundur zaten ancak cert üzerinde gözüken ip üzerinden kurabilirsin serverı birazda server.cfg ve certi upload edicem çünkü cert içindede hatalar var arkadaşlar.
portlarında hatalar var şimdi sana bi link vericem o linkteki dosyaları ve server.cfg yi al onun yerine koy normal çalışan port serileri 15880 dir unutmayın. 32000 serisi çalışmıyor millet boşuna denemeyin. buda benim serverın kurulmuş halidir ImageShack® - Online Photo and Video Hosting . machine managerı açamayan arkadaşlar bu verdiklerimi yapsınlar.ıplerim hepsi iç ıp'm 192.168.x.xx portlarım evet 32000 serisi