yakishiklee
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 27 May 2010
- Puanı
- 5
raratk diğerlerinide aç sadece globalmanager değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürü Be Zeyd
Mustafa Kardeşimin sw Si
2. Pc den bağlandık sıra oyuna girmede D:
helal
2. Pc den bağlandık sıra oyuna girmede D:
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! bnm fileslar indirin kendinize göre doğru editlerseniz tüm exeler çalışır bu arada hamachi yüklü iken 192.168x.x ile server kuramazsınız dowload manager açılmaz ya hamachiyi kaldıracaksınız yada hamachi ipsi ile kuracaksınız
_RefRegionBindAssocServer ,_RefRegionBindAssocServer_bak bunlarda china hariç hepsini 0 yap game server çökmezram kasmasın diye bişeyler yapıyodunuz cons samar siliyodunuz ya nerden silcez oni
uyumluluk modu 2000de çalıstırban daha gonnderirimisin kurulum videosu kardse ben ozel mesaj gonderemiyom yapamıyopm yaniş
----------
arkadaslar ben cert globalserver ve gatewayı actım ama downlaod server acılmıyo tıklıyom hiçbirsey gelmiyo
bana yolarsan sevinirimiis dahil kurulum videosu isteyenler ö.m. atmaları rica olunur...
kardse banada yollasanaiis dahil kurulum videosu isteyenler ö.m. atmaları rica olunur...
sro_vt_shard - sro_vt_logarkadasşlar datebaseye bölüm acıyoz ya sro_vt_account gıbı 2 tanesının ısmı ne :s