-PunchLine
Üye
hehe tamam sağolasın, bu arada dikkat et o seni yemesinSenin avatar resmini yerim ben ama sadece CHli denersen olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe tamam sağolasın, bu arada dikkat et o seni yemesinSenin avatar resmini yerim ben ama sadece CHli denersen olabilir
Tip yiyecekmiş gibihehe tamam sağolasın, bu arada dikkat et o seni yemesin
gmlik çok basit smcye gel , securitye gel orda user securitye gir sonra boş sayfaya sağ tıkla add user de username pas yaz sonra primary security gruba kadar herşeyi 123 yaz (ss numberde dahil) sonra primaryden content gm yap , contenten de content gm yap , ipni yaz sonra tamam de , c8 errorun çözümü ney
Sounuda bitti
Alın Bunu Dışarı vay mustafa ben cafeye gidem sen sw yı kur yapılacak işmi bu canerın yardımı dokundumu bare sana
"Alın Bunu Dışarı" koptum
Alın Bunu Dışarı vay mustafa ben cafeye gidem sen sw yı kur yapılacak işmi bu canerın yardımı dokundumu bare sana
"Alın Bunu Dışarı" koptum
bende sinin resim varya valla gördukce kopuyorum
hangi clienti kullanayım bloodymi
GM yapabildnmi ?
hayır..
GrinRoad indir sonra
https://www.maxigamerz.com/f569/bloodysro-maxigame-media-pk2-ingilizce-ve-bircok-detay-151270/
indir içine at İp ayarla oyuna gir
isro nun clıent kullanırsanız arkadaşlar aynı isro gıbı oluyor
hatta isrodaki çarlarınızı orda oynayabılıyorsunuz test ettım işde ss
GM yapabildnmi ?
Güleyimmi Ağlıyayımmı ¿ >
----------
server kapatım actım denicem
gmlik çok basit smcye gel , securitye gel orda user securitye gir sonra boş sayfaya sağ tıkla add user de username pas yaz sonra primary security gruba kadar herşeyi 123 yaz (ss numberde dahil) sonra primaryden content gm yap , contenten de content gm yap , ipni yaz sonra tamam de , c8 errorun çözümü ney