can
Banlanmış Üye
hamachie girsene haci bir sey dicemMultiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!ğer Doğru anladıysam içinde açıklamada war
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamachie girsene haci bir sey dicemMultiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!ğer Doğru anladıysam içinde açıklamada war
kardeş odbc de login failded for user yiyor mixed modu yaptıgım halde bi çözümünü biliyor musun ?VPS arıyorum
Beyler ini lere hamachı ıp sı yazdıgımda global manager hata verıyor.. onun yerıne 127.0.0.1 le denedım global manager acıldı fakat download serverı acmaya calıstıgımda acılmadan dırek kapandı ve global managerde bı hata olustu " cannot certify server body : [DownloadServer][5.43.225.40] " hata bu sanırım hamachı ıpsıyle falan cakısıyo..
Hamachiyi sil ardından cmd yi aç ipconfig /all yaz orada 192.168.x.x ipsi ile oyunu kurmayı dene 127.0.0.1 geçersiz.
PoweRScreaM
Portların yanlış kardeşim. 32000 serisini kullanma onlar hatalı ben sana doğru portları atayım. o portlarla zaten machine manager açılmıyor.
Global manager : 32000
Gatewayserver: 15880
Downloadserver:15880
Farm Manager:15880
Agent server:15882
Machine manager: 15880
Game server: 158882
Shardmanager:15882
olacak portlar bunlar
videoyu izledinmi_kardeş odbc de login failded for user yiyor mixed modu yaptıgım halde bi çözümünü biliyor musun ?
@Power ,
Cert uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
O server.cfg ye o certifi. uyumlu değildir.
Böyle bir sorun var hala iskorpit in verdiklerini venedimde db baglanıyor herşey normal ama ip olarak benimki 192.168.0.10
orda çıkan 192.168.79.1 :S
tüm cfglerde ip adreslerim yazıyor hepsi normal ancak sorun bu :S