iskorpit[X]
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Tem 2011
- Puanı
- 5
Ben yaptım oyuna giriyor ama çar falan yok çar açıom GM olmuo
yapıyorum ama oyuna girmiyor... GM üyeliği reddetildi diyor giriş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıyorum ama oyuna girmiyor... GM üyeliği reddetildi diyor giriş..
kimsede sorunsuz çalışmıyor hatalar var o dumplar herkeste vararkadaslar sizin sunucuda normal calismasina ragmen durmadan dumplar atiyomu ?
Çar oluşturmadaki hata ney oluoarkadaşlar char oluşturmadaki hatadayım yardımcı olunda oyuna girim gm liğe uğraşam bende
Denemedim Denemek lazım vps ?ya windows 2003 server da dosyalar açlıp hemen kapanıyor ne eksik acaba
bilgisayarın özellikleri ne ?Arkadaşlar bir yardım allah rızası için ya.Oyuna giriyorum charda birkaç dakika login olarak kalıyorum sonra disconnect hatası geliyor.Grindroad +bloody media var ne yapmam gerek?
Buyrun Beyler Sözümüz Sözdür dosyalarım küçükde açıklamam varsa kusrumuz af ola
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Arkadaşlar bir yardım allah rızası için ya.Oyuna giriyorum charda birkaç dakika login olarak kalıyorum sonra disconnect hatası geliyor.Grindroad +bloody media var ne yapmam gerek?
Portla ilgili bi soruna benzio denkgelmedim hiç .
fatal Query Error!!! Query Result : -1, Query : {?=CALL _AddNewChar (736123, 1907,'akbaba12s',34,25256,960.000000,20.000000,420.000000,2094,3643,3644,3645,3634,0,39,39,39,42,0,0)} 2011-09-16 00:01:41 865Portla ilgili bi soruna benzio denkgelmedim hiç .
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!ğer Doğru anladıysam içinde açıklamada warKARDEŞİM SENDEN BİRŞEY İSTEYECEĞİM DBConnect'i SQL ye göre ayarladım ancak halen daha c9 hatası veriyor bana oradaki dosyalarını upload edebilirmisin yada sadece DBConnecti ile iligili ise onun bi örneğini burada gösterebilirisin zahmet olmassa ?
Videoda anlattığım yere kadar takılan oldumu?