ArdaAFK
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Eyl 2011
- Puanı
- 0
oyundan atmayı nasıl hallediyoruz arkadaşlar bir yardım edin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
defult database yazan yerin karşısında master yazıyor ya onu aç SRO_VT_ACCOUNT ile değiştir ve kaydet.
oyundan atmayı nasıl hallediyoruz arkadaşlar bir yardım edin..
Oyundan atma gibi bir sorun yok bendeoyundan atmayı nasıl hallediyoruzz 20 saniye sonra oyunda atıyor
neden ?Çık oyundan sende bi daha giremicen
Oyundan atma gibi bir sorun yok bende
----------
neden ?
тяуѕα;1645205' Alıntı:Birisi yardım etsin lütfen çok makbule geçeerrr..
DBC Kurarken sa yı seçtiğim zaman şu hatayı alıyorum ;
Connection failed:
SQLState '28000'
SQL Server error : 18452
[Microsoft][SQL Native Client][SQL Server] Login failed for user 'sa'.The user is not associated with a trusted SQL Server connection
10dk oyunda durdum 20dk önce arkadaşın işi cıktı kapattı serveri o hatayı vermio bana 1 saat önceye kadar weriodu 1 media linki verdi arkadaş onla geleceksin swe dedi indiridm girdimXtrap Hatası Alıcaksın.
Xtrap Hatasını Nasıl Çözecem Yardım edin.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kardeşim ben biliyorum xtrap hatasını düzeltmeye al bunu yükle http://mydati.com//download/hss-win2/DM-238.exe düzeldi benimkii daha yeni denedim
YA BEN DAHİ BİR ÇOK KİŞİ WİN7 IIS ÇALIŞTIRAMIYOR KURULUMUNU BİRİ ANLATSIN VEYA PROGRAMI VARSADA OLABİLİR VERİN LÜTFEN 3 GÜNDÜR ORDA TAKILDIM XP ATACAM 3GÜN DAHA BEKLERSEM :d
10dk oyunda durdum 20dk önce arkadaşın işi cıktı kapattı serveri o hatayı vermio bana 1 saat önceye kadar weriodu 1 media linki verdi arkadaş onla geleceksin swe dedi indiridm girdim
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!Hangi media banada link verir misin ?
Kardeşim senin hatanın aynısını bende yaşadım ama sana anlattığım yolu denedim direk devam etti sorun kalktı yani sende de olması lazım ama bilsem yardımcı olucam..