Arkadaşlar SMC.exe kapat hatasi veriyor herşeyi yaptim bi bu kaldı bi neyapmaliyim?
WİN7 ISS kurdum dosyaları wwroot klasorune attım fakat sanırım olmadı cunku bu ıss biraz farklı cozemedim gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar SMC.exe kapat hatasi veriyor herşeyi yaptim bi bu kaldı bi neyapmaliyim?
vsro files 1.188 hata vermiyor x-trap oyuna girebiliosnHangi Sronun Media Pk bu.
WİN7 ISS kurdum dosyaları wwroot klasorune attım fakat sanırım olmadı cunku bu ıss biraz farklı cozemedim gitti
beyler oyundayım sonunda oyundanda atmıyor bu rteleri nasıl ayarlayacaz D
sisteminizde php asp kurulmadan hiç bir dosya açılmaz cert ide ftp server kurarak yapıcaksınız program ekle kaldırdan ııs 7 nin tüm seçeneklerini seçin ayrıca telnet ve diger ftp ile ilgili olan hepsini seçin kursun sonra reset atın internetten php nin windows için olan sürümünü indirin c sürücüsüne PHP adında bir dosya yaparak indirdiklerinizi içine atın sonra IIS managerden onları tanıdın hem üyelik kısımlarınız hemde ftp leriniz aktif hale gelecek
ayrıca modeminizden 80 ve 8080 portlarını ftp içinde 21 portunu açmayı unutmayın
----------
bende sw check onu açmanın yolunu bir söyleymisin orda kaldım ben
ratelerde ollydbg ile düzenlenicek asm ile
Birşey Sorucam smc bende load pulings dediğimde hata veriyor exe kapatıyor bunu nasil düzeltirim?
sisteminizde php asp kurulmadan hiç bir dosya açılmaz cert ide ftp server kurarak yapıcaksınız program ekle kaldırdan ııs 7 nin tüm seçeneklerini seçin ayrıca telnet ve diger ftp ile ilgili olan hepsini seçin kursun sonra reset atın internetten php nin windows için olan sürümünü indirin c sürücüsüne PHP adında bir dosya yaparak indirdiklerinizi içine atın sonra IIS managerden onları tanıdın hem üyelik kısımlarınız hemde ftp leriniz aktif hale gelecek
ayrıca modeminizden 80 ve 8080 portlarını ftp içinde 21 portunu açmayı unutmayın
----------
bende sw check onu açmanın yolunu bir söyleymisin orda kaldım ben
ratelerde ollydbg ile düzenlenicek asm ile
oyuna girdikde silk yükleyemiyoruz
benim oyun check açamadım bir türlü smc de operating konumunda ama garip :s
----------
anlatmak yasak olmasa detaylı açıklama yapıcam ama forum kuralları :s
vsro files 1.188 hata vermiyor x-trap oyuna girebiliosn