~~LEO
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Eyl 2011
- Puanı
- 0
Downhang teleport bugunun çözümünü bilen var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SöyleyimItem bugunu çözdüm gm lık yapmayı soleyene item bugunn çözümünü sölücem
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[SK_gamebang_ip](
[nID] [smallint] NOT NULL,
[ip] [int] NOT NULL,
[capacity] [smallint] NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
teleport bugu filan yok diğer taraflar kapalı olduğu için gidemiyorsun _RefRegionBindAssocServer bu tablodan açarsan ışınlana bilirsin.Downhang teleport bugunun çözümünü bilen var mı ?
Söyleyim
sql server management studioyu aç>>databeses'a geç ardından>>SRO_VT_ACCOUNT'a sağ tıkla>> new query'yi seç>> açılan ekrana
bunu yapıştır ve ardından execute de>>sonrasında executenin yanındaki ticke tıkla
Başlat>>çalıştır>>OptionalFeaturesPeki IIS Lazım Windows CD de yok Vistanın IIS varsa Link verirmisin?
Başlat>>çalıştır>>OptionalFeatures
burdan iis'yi etkinleştir
Yatıcam şimdi yarın okul varUla teamdan bağlanıp azcık yardım etcen ne olcak sanki Off yaw
Yatıcam şimdi yarın okul var
Basit ama yapabilirsin ro
Söyleyim
sql server management studioyu aç>>databeses'a geç ardından>>SRO_VT_ACCOUNT'a sağ tıkla>> new query'yi seç>> açılan ekrana
bunu yapıştır ve ardından execute de>>sonrasında executenin yanındaki ticke tıkla
ardından oluşturduğun tabloya gir ve ip adressini iki kere yaz
örn:IP1:123 IP2:253 IP3:70 IP4:212 >>Burdan sonrası tekrar aynı IP5:123 IP6:253 IP7:70 IP8:212
bana yaparmısın peki ?
----------
luşturduğun tabloya gir ve ip adressini iki kere yaz
örn:IP1:123 IP2:253 IP3:70 IP4:212 >>Burdan sonrası tekrar aynı IP5:123 IP6:253 IP7:70 IP8:212;
olurduhun tablo ?
----------
item bugunu çözdüm gm yapmayı öretene verıcem https://www.facebook.com/profile.php?id=100000283830240
bırak allahını seversen sen item bugunu çözmüş olsan bi kere gmligi çoktan halletmiş olurdun
tam ben degilde arkadasla çözdük o bılıyo bu işleri
hmm ozaman ben olsam bu durumda o arkadaşımdan yardım alırdım senin yerinde olsam okadar item bugunu çözen adam Gmligimi halledemicek
[sıze=4]şans eseri diyorsun yani [/sıze]ispis
benzer öretcenmı gm lıhı ?
İşte Bakın 204 Sayfa Olmuş Yazılar Yorumlar... Nerde Beleş Oraya Yerleş Bu Konu Güncellikten Düşmüyo Omg Türkler Zaten Bi Uçkurunu Bide Beleşciligi Düşünür.:'ent:rbk::wwe: