CLanDeSTine
Daimi Üye
☺MaxiGame☻;1656669' Alıntı:Beyler global manageri açarken bu hatayı veriyo çözümü varmı ?
config ayarlarındaki iplerini kontrol et duzelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
☺MaxiGame☻;1656669' Alıntı:Beyler global manageri açarken bu hatayı veriyo çözümü varmı ?
Denerim thanksconfig ayarlarındaki iplerini kontrol et duzelir
Fazla aramasına gerek yok google'a private silkroad yazsın yeterBütün filesde 'IP Tracer' var ama Anti Dedectör ile taratın. Joymax bizi nasıl bulucak demeyin...
Fazla aramasına gerek yok google'a private silkroad yazsın yeter
beyler sizlere bir sorum olacak bu server suana kadar en az kac ram pcde kuruldu bilginiz ???
benim 2 gb fakat olmuyor !! ?? haritaları kapatsak acılırmı ve nasıl kapatılıor ??2gb ye kadar gördüm...
ben 2gb ram ile oyuna girdim cpu kullanımı %50 den yukarı çıkmıyoda ram kullanımı ise %60 70 arası oynuyordu...beyler ramı 2 gb yada altında olanlar ugrasmasın bütün özellikleri kapatınca 3 gb ram kullanıyor dosyalar. 8GB Ram ile bütün özellikleri açarsınız event roc eu vs 8gb ramda en kötü 120 tl felan.
client değiştir sorun kalmaz bendede öyle oluyordu kullandığım pc ile oyuna giremiyordum başkaları gire biliyordu şimdi herkes gire biliyor.Bu Loading Dolduktan Sonra Atmasının Nedeni Data Mı ?
simdi smc den acman lazım geirsini
beyler sizlere bir sorum olacak bu server suana kadar en az kac ram pcde kuruldu bilginiz ???
3gb ram ile sorunsuz full map açık oynuyorum.
By_Tutsaq'ın videoları ile kolaylıkla kurabilirsin :alkisOyunu Kurmayı Biliyorsan Bana Ö.m Ulaşırmısın?
By_Tutsaq'ın videoları ile kolaylıkla kurabilirsin :alkis
ö.m. ile ulaşırsan söylerim.Item bugunu çözdüm gm lık yapmayı soleyene item bugunn çözümünü sölücem
By_Tutsaq'ın videoları ile kolaylıkla kurabilirsin :alkis