APRAX?N
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Eki 2010
- Puanı
- 0
Slm ben şimdi vsro files kurucam 32 gb dedicateye oyun da düzeltilmesi gereken hangi buglar var 1.item bugu 2. Ve sonrası nelerdir yazarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting yardim edecek var mi
beyler ramı 2 gb yada altında olanlar ugrasmasın bütün özellikleri kapatınca 3 gb ram kullanıyor dosyalar. 8GB Ram ile bütün özellikleri açarsınız event roc eu vs 8gb ramda en kötü 120 tl felan.
şu an en doğru anlatımı ByTutsaq kardeşimiz hazırladı onun videosunu izleyerek yapabilirsiniz.
IISyi düzgün ayarla bytutsaq'ın dosyaları kullan. uyumlulukları ayarla foto paylastım bi ara onun gibi ayarlarsın.Onun videyoya bakarak o hataya kadar geldim 5dk ayır bakarmısın lütfen?
dediğimi yap üstte yazdım zatenquard billing server is dead hatasi aliyorum ne yapmaliyim ? ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
01.Cert
02.GlobalManager
03.DownloadServer
04.GatewayServer
05.FarmManager
06.SR_ShardManager
07.SR_GameServer
08.MachineManager
09.AgentServer
10.SMC_Independent
Slm ben şimdi vsro files kurucam 32 gb dedicateye oyun da düzeltilmesi gereken hangi buglar var 1.item bugu 2. Ve sonrası nelerdir yazarsanız sevinirim