PoleStar
Black Pearl
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Ağu 2009
- Puanı
- 86
yanlıs bişi yaptım sqlyi bastan restore edicem dataları bakarm şimdi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrk sorun nedir senin?badsoul bi yardım etsene kardeşim bana lütfen
team ver bi bakaymtamam sanırım gateway server ayarlarında bir sorun var ama çözemedim lanet sorunu.
win7 64 bit e server kurmayı deneyen yada kuran varmı?
[sıze=4]
ben kurdum genel olarak item bugu var ve max+ 8 itemler var
3gb ram var full map açık
[/sıze]
kardeş benim pcde dene istersen ama smc sorunlu nedense bi baksan ?Giriş ekranında yanlış ıd pw bile denesen öyle bekliyor bu sorunu bilen varmı. By_Tutsaq'ın anlatımıyla yaptım.
kardeş benim pcde dene istersen ama smc sorunlu nedense bi baksan ?
bütün dosyları açıyorum en son smcden login olurken SR_ShardManager ve SR_GameServer kapanıyor yada bunlar kapanmıyor smcden login olduktan sonra LoadPluguins e tıklayınca haya geliyor smc kapanıyorsenin smc ne hatası veriyo
Vallahi öyle bir sorunla hiç karşılaşmadı bilmiyorum.Senin yüzündem bnim sorunumu göremicekler Giriş ekranında yanlış ıd pw bile denesen öyle bekliyor bu sorunu bilen varmı. By_Tutsaq'ın anlatımıyla yaptım.bilen yardım etsin lütfenbütün dosyları açıyorum en son smcden login olurken SR_ShardManager ve SR_GameServer kapanıyor yada bunlar kapanmıyor smcden login olduktan sonra LoadPluguins e tıklayınca haya geliyor smc kapanıyor