dep diye bişey var onu araştır google amcadan araştır bulursunkardes tam nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama denedim googleden bakıp bu seferde acılıp kapanıyo program listedeki bütün modları denedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dep diye bişey var onu araştır google amcadan araştır bulursunkardes tam nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama denedim googleden bakıp bu seferde acılıp kapanıyo program listedeki bütün modları denedim.
kardeşim tam olarak databaseslerini upload edermisin sana zahmet bide media.pk2 nin linkini versen
karşılıklı istemeseydin rateleri paylaşırdım
karşılıklı istemeseydin rateleri paylaşırdım
daha yeni gördüm kusura bakma elitepvp de ara bulursun rate leridünden beri ne yazıyorum ben önceki sayfalara baksana ozaman yazmadında şimdimi geliyo aklına
hatanın ne olduğunu bilmiyorum resim koysan bidekardes bana yardım edebılır mısn tw :831 666 503 pw:2221 mysqlde bı sorun var adını tam bılmıyorum bı bakarsan sevınırım
rate isteyenler Onur kardeşim paylaşmışBeyler rate ayarlayamanlar ıcın
kodlarda burda
================================================== ===========================
Individual experience ratio
Code:
0042714C F6C4 50 TEST AH,42
Party experience ratio
Code:
004271F5 F6C4 42 TEST AH,42
Item drop rate
Code:
004272A0 F6C4 42 TEST AH,42
Gold drop amount rate
Code:
00427349 F6C4 42 TEST AH,42
HWLAN (berserker) gain factor
Code:
004273CA |. F6C4 44 TEST AH,42
Bypass creation of huge .dmp files (less lags)
Code:
00964060 81EC 6C060000 SUB ESP,66C
change command to
Code:
jmp 009642FD
daha yeni gördüm kusura bakma elitepvp de ara bulursun rate ler
ınternal Error.invalid pane configuration hatası kardes tabloların hıc brını acamıyorum yardım eder mısn ltfn
tw:831 666 503 pw:1628
Arkadaşlar bana kurmamda yardım edicek kişiye 2 aylık rapidshare preminyum vericem..
Katılıyorum.. Karşılıklı iyilik bence iyilik degildir. Karşılık istemeseydi,ben yardımcı olucam ama bana yardımcı olabılıcek varmı vb. deseydi rateler konusunda yardımcı olurdum..karşılıklı istemeseydin rateleri paylaşırdım
Katılıyorum.. Karşılıklı iyilik bence iyilik degildir. Karşılık istemeseydi,ben yardımcı olucam ama bana yardımcı olabılıcek varmı vb. deseydi rateler konusunda yardımcı olurdum..
kardeş biraz yukarda rateleri nasıl yapıcağın paylaşıldı ben paylaştım yani yeniledim ilk onur paylaşmıştıDünden beri yazıyorumda yardımcı olmuyorsun gelmiş şimdi laf yapıyorsun
Al ben sana şimdi alexandra açmak için ne yapcanı sölim ama sen bana yardımcı olucakmısın kesinlikle olmicaksın türklerin %80'ninde yardımla yok artık
Alexandra açma SQL dosyasından SRO_VT SHARD' girin tables'i açın içinde _RefRegionBindAssocServer bu dosyayı bulun sağ tıklayıp open deyin
Ve aynen böle olsun bunu yaparsanız bütün maplar açılacak
CHINA 1
TQ 0
West_China 1
Oasis_Kingdom 1
Thief Village 0
Roc 0
Eu 1
Am 1
Ca 1
SD 1
KingsValley 1
Pharaoh 1
DELTA 1
TEMPLE 1
FORT_JA_AREA 1
FORT_DW_AREA 1
FORT_HT_AREA 1
FORT_CT_AREA 1
FORT_SK_AREA 1
FORT_BJ_AREA 1
FORT_HM_AREA 1
FORT_ER_AREA 1
ARENA_OCCUPY 1
ARENA_FLAG 1
ARENA_SCORE 1
SIEGE_DUNGEON 1
ARENA_GNGWC 0
GOD_TOGUI 0
GOD_WRECK_IN 0
GOD_FLAME 0
GOD_WRECK_OUT 0
EVENT_GHOST 0
JUPITER 0
PRISON 0
GM_EVENT 0
http://www.facebook.com/profile.php?id=1606356098 ekle beni sonra yapabilirim şuan kendi bilgisayarımda değilimmysqlde
ınternal Error.invalid pane configuration hatası kardes tabloların hıc brını acamıyorum yardım eder mısnz ltfn
tw:831 666 503 pw:1628
kardeş biraz yukarda rateleri nasıl yapıcağın paylaşıldı ben paylaştım yani yeniledim ilk onur paylaşmıştı
----------
Kardeşim o paylaşım işime yaramadı wideoda tıpatıp aynısını yaptım aynı değişen birşey olmadı
tamam kardeşim o zaman ben sana link vericem ona göre yapkardeş biraz yukarda rateleri nasıl yapıcağın paylaşıldı ben paylaştım yani yeniledim ilk onur paylaşmıştı
----------
Kardeşim o paylaşım işime yaramadı wideoda tıpatıp aynısını yaptım aynı değişen birşey olmadı
kardeşim item bugu itemtodel li Itemtodel yaparak geçersiniz ve pet sorunu çok yer açmışsınızdır ram yetmezbu arada Item BUG unu çözümünü paylaşmanız mümkün mü. küçük i büyük I şeklinde değil çözüm denedik olmadı. farklı bir durum var ve çözümü kimse paylaşmıyor.
bir de COS larda sorun çıkıyor. grab/attack pet e sağ tıkladığımızda DC veriyor. GameServer ise hata mesajı veriyor. AQ Failed vs. vs. diyor. çözüm üretebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
al kardeşim bunu oyunun içine at bunu aç ve server.cfg den ayarla 50000 yaparsan x50 olur File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server link bu sağlam gameserverkardeş biraz yukarda rateleri nasıl yapıcağın paylaşıldı ben paylaştım yani yeniledim ilk onur paylaşmıştı
----------