FireFox
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Nis 2009
- Puanı
- 3
ben daha sql yükleyemedim kafayı yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolayına bitmez hiç bir şey kafanı yorma.Server açan arkadaşları gorucez bakalım sonuç ne olucak.Yetkililer öpecekmi öpmeyecekmi.Bence:-x aynı boyle opucekler...Yazık Silkroad'ın Bittiği andır. ama şuda bir gerçek dosyaları indirenler ne yapacaklarını bilmiyorlar geçmiş olsn demek için daha erken bence.
Aynen o kadar yapamayan hiç elleşmesinSrx'i kuramayanlar hiç bulaşmasın
Bunları Yaptıkdan sonra neleri açacaz bide gateway da request server hatası veriyor...SK_GameBang_İP:
nid 64 ip 16777343 capacity sallayın xDKod:USE [Silkroad] GO /****** Object: Table [dbo].[SK_gamebang_ip] Script Date: 09/12/2011 18:36:37 ******/ SET ANSI_NULLS ON GO SET QUOTED_IDENTIFIER ON GO CREATE TABLE [dbo].[SK_gamebang_ip]( [nID] [smallint] NOT NULL, [ip] [int] NOT NULL, [capacity] [smallint] NOT NULL ) ON [PRIMARY] GO
sonra ShardService açın shardid 64 type 0 yapın ve 127.0.0.1 le server online xD
Yahu size söylüyorum boşa uğraşmayın,
Al işte beyin bedavasql bi kısımda ıd pw istiyor yada benmi kurcam kaafama göre yardım edin
Kardeşim kuran kuruyor neden uğraşmayalımYahu size söylüyorum boşa uğraşmayın,
globalmanager açar açmaz kapanıyor skyblue yardımcı olurmusun yada darkangel ?