oyuna girebilirsek videolu anlatım yapmayı dusunuruyoruz kurlum vs.
sadece problemimiz bu herşeyi yaptık yardımcı olabilirmisin ? önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyuna girebilirsek videolu anlatım yapmayı dusunuruyoruz kurlum vs.
son durum nedir
SK_GameBang_İP:
nid 64 ip 16777343 capacity sallayın xDKod:USE [Silkroad] GO /****** Object: Table [dbo].[SK_gamebang_ip] Script Date: 09/12/2011 18:36:37 ******/ SET ANSI_NULLS ON GO SET QUOTED_IDENTIFIER ON GO CREATE TABLE [dbo].[SK_gamebang_ip]( [nID] [smallint] NOT NULL, [ip] [int] NOT NULL, [capacity] [smallint] NOT NULL ) ON [PRIMARY] GO
sonra ShardService açın shardid 64 type 0 yapın ve 127.0.0.1 le server online xD
start verdi ama hata aldık runtime bloody üzenden deniyoruz girmeyi
bu dakikadan sonra hiç bişi olmaz düşşe ne olcuak tüm pc lerden nasıl alıcak dosyayısizce isro bitermi tabikide hayır bir müddet sonra anlıcak birşeyler olduğunu joymax dosyaların nette olduğunu öğrenicek bu işin peşine düşücek olay bu
Sen söyleme öğrenmezlersizce isro bitermi tabikide hayır bir müddet sonra anlıcak birşeyler olduğunu joymax dosyaların nette olduğunu öğrenicek bu işin peşine düşücek olay bu
hamachi ile nasıl çalıştırcaz yine böyle zor mu oda
suanda girse hamachi yapmak zor olmaz ipleri değiştircez
Sen söyleme öğrenmezler
Dosyaların çalındığını bizden önce joymax biliyordu
sus ya sesiz ol yerin kulağı var duyacaklar şimdi çakdırma ya hmmmsizce isro bitermi tabikide hayır bir müddet sonra anlıcak birşeyler olduğunu joymax dosyaların nette olduğunu öğrenicek bu işin peşine düşücek olay bu
hangi databasenin içine query yapıcaz bunu Silkroadmı shardmı shard logmu
ps cert serverin portunu 32001 den 32000 yaptım global menajer açıldı
dark portların hepsini sölermisin?
Arkadaşlar Forumda Server Kurmayı Düşünüyorsanız Yanılıyorsunuz Maxigamenin Akıllı Yöneticileri Yasaklamışlar Ne Hikmetse :jil:
ne alakaArkadaşlar Forumda Server Kurmayı Düşünüyorsanız Yanılıyorsunuz Maxigamenin Akıllı Yöneticileri Yasaklamışlar Ne Hikmetse :jil: