Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel ben açamadım 1gb ramla127.0.0.1 üzerinden uplaod ediyor oyunu ins olucak..
Rahat olun arkadaslar bende yedeği var
----------
Postım Editlendi Beyler İsteyenler
Face Eklesin Link Atam Burda 1dk da bir msj atabılıyorsun ondan
Sol tarafda profılımın ordaki Facebook Logosuna tıklayın
güzel ben açamadım 1gb ramla
yanlız en bastan anlatırla gercekten bişey anlamadık arkadaslar asama asama anlatılsa daha iyi olur
pc kastıgı için pek rahat cekemedik ama bi tam acalım Melih ile tekrar cekiceğiz..
USE [Silkroad]
GO
/****** Object: Table [dbo].[SK_gamebang_ip] Script Date: 09/12/2011 18:36:37 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[SK_gamebang_ip](
[nID] [smallint] NOT NULL,
[ip] [int] NOT NULL,
[capacity] [smallint] NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
SK_GameBang_İP:
nid 64 ip 16777343 capacity sallayın xDKod:USE [Silkroad] GO /****** Object: Table [dbo].[SK_gamebang_ip] Script Date: 09/12/2011 18:36:37 ******/ SET ANSI_NULLS ON GO SET QUOTED_IDENTIFIER ON GO CREATE TABLE [dbo].[SK_gamebang_ip]( [nID] [smallint] NOT NULL, [ip] [int] NOT NULL, [capacity] [smallint] NOT NULL ) ON [PRIMARY] GO
sonra ShardService açın shardid 64 type 0 yapın ve 127.0.0.1 le server online xD
adımı yazsaydın alıntı diye
adımı yazsaydın alıntı diye
ben darkangelin pc de çektim hata vardı fixed adam açtı şimdi update yapıyodu client yanlışmış ama bloody client olcakvideolu anlatımda youtubedekinde gateway serverı açamıyor kim çektiyse bumu anlatım